| nicoleee30 a întrebat:

De ce numai imi spune asa de des 'te iubesc'? crying Suntem de un an si jumatate impreuna si inainte imi repeta de multe ori cat de mult ma iubeste si ma complimentaa mereu, dar acum nu o mai face.sad Imi spune 'te iubesc' odata sau de 2 ori pe zi, complimentele sunt foarte rare, eventual atunci cand fac o remarca urata la felul cum arat el ma contrazice si spune ca sunt frumoasa, ca arat bine etc. Ce se intampla broken heart?

Răspuns Câştigător
| superdorex a răspuns:

Poate ca tu nu i-ai raspuns la fel...si a terminat alfabetul! Daca nu esti apreciat intr-un lucru, pe parcurs pierzi din interes, sa stii! Poate ca a inetrvenit deja acea monotonie sau rutina care nu aduce nimic bun! De nu incerci sa revitalizati relatia se va sfarsi rau sa stii! Asa ca ia masuri! Multa bafta!

3 răspunsuri:
| LaLaLaLoveAlex a răspuns:

Pai, trece timpul si se instaleaza obisnuinta! Cam asta se intampla in orice relatiile. Trebuie doar sa stii sa depasesti momentul.A iubi inseamna sa te iubesti pe tine in primul rand. Iubesti ceea ce esti tu in celalalt...Nu e bine ceea ce face! Dragoste cu sila pana la urma nu se poate! El nu cred ca este constient ca te poate pierde. Iar tu fa cum iti dicteaza inima, dar si capul! sa nu suferi mai tarziu! Sunteti impreuna de abia un an si deja s-a instalat monotonia. Mai tarziu ce o sa faceti? te-ai gandit? Ai incercat sa vorbesti cu el despre treaba asta? Gandeste-te ca pana la urma nu e barbatul tau, nu esti inca maritata cu el. Daca de acum iti face asa, nu e bine. Arata-i ca nu esti mai prejos decat el.Fa-l sa te pretuiasca mai mult, sa fiti ca la inceput! Nu e normal ceea ce face.dar face asa pentru ca tu i-ai permis! Pune si tu piciorul in prag! Spune-i ce simti.ce iti doresti de la el. nu lasa lucrurile asa pentru ca ar putea sa degenereze si sa va pierdeti unul pe celalalt. Daca iti doresti cu adevarat sa treceti peste acest moment se poate.Nu exista nu pot ci numai nu vreau...Separati'va o perioada.sa vedeti daca rezistati unul fara altul. Oricum bafta.:*:*:*

| MARINO123 a răspuns:

Inseamna ca relatia voastra intra pe fagasul normal al vietii, dar fi bucuroasa ca nu este indiferent fata de tine, ca te vede incontinuare frumoasa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Odata- de doua ori pe zi e putin?rolling on the floor Ce vrei de la baiatul asta? Sa iti spuna zilnic ca esti furmoasa, minunata, speciala, "te iubesc"? Iti place sa fii amagita de complimente? Pacat, nu stii sa iti traiesti relatie. E prea bun pentru tine el!