| crissana29 a întrebat:

De ce numai simt acei "'fluturasi"?
Din toate relatiile pe care le-am avut, am avut acei fluturasi doar cu un singur baiat, de atunci nu am mai avut si a trecut mai bine de 2 ani. Toti baietii cu care vorbesc mi se par plictisitori, nimeni nu ma mai face sa stau noaptea pana tarziu si sa trimit mesaje, din potriva eu termin conversatia, dupa ii ignor. Ma simt aiurea pentru ca imi e dor de senzatia aia de a placea pe cineva in cat sa pun tot efortul in acea relatie, dar de ceva timp nu ma mai intereseaza de nimeni. Si am impresia ca nu o sa mai gasesc pe nimeni ca acea persoana care imi provoca senzatia aia. Voi ce credeti?

6 răspunsuri:
| djdani2010 a răspuns:

Fluturasii ii ai doar cand esti cu adevarat indragostit/a.

| happy312 a răspuns:

Eu cred că ar trebui să cauți noutăți despre tot ce te înconjoară, ia o carte! O să dai peste mulți băieți, de la plictisitori la enervanți. Nu te grăbi, o să găsești băiatul care o să provoace un uragan în tot elementul tău, nu numai fluturi. Doar trebuie să aștepți, să socializezi, să fii tu, să te bucuri de viață. Asta e părerea mea.

| MandrilaVasileRadu a răspuns:

Pai cam asta e ca nu iubesti pe cei cu care esti in relatie.
Ce a fost nu o sa se mai intoarca din pacate.
De asta se spune ca tineretea e cea mai frumoasa.Traiti-o cat mai puteti si la maxim.
Cunosc sentimentul si e foarte naspa.
Inainte o luam pe aratura cand ma idragosteam, acum... nu mai e ca inainte indiferent cu cine as fi.
Cred ca imbatranim rolling on the floor

| Alcyon a răspuns:

Asta inseamna ca te-ai maturizat... ceea ce nu-i prea rau. Fluturasii aia de obicei dispar cam repede. Afectiunea reala insa, ramane.

| DulceLup a răspuns:

Cauta persoana respectiva. Vezi poate iese din nou ceva intre voi. Simplu!

| RalucaOxii a răspuns:

Pentru ca gasesti acel baiat in fiecare ei urmatori. Adica ceea ce facea el acum ti se pare plictisitor iti trebuie un baiat nou, diferit de restul si de la care poti invata sau poti face alte lucruii mai noi.