| imyourdestiny2 a întrebat:

De ce o fata care are prieten de foarte scurt timp e considerata curva pentru ca s-a sarutat fiind beata cu doi baieti in aceeasi seara in timp ce era cu el?

21 răspunsuri:
| Asiryx a răspuns:

Bautura NU este o scuza sa iti inseli partenerul.

| AlexanderAdrian a răspuns:

Eu as numi-o si mai rau dar daca incep cu apelatiful jighinea mi-e ca nu ma mai opresc.

| AlexanderAdrian a răspuns:

Da da avem mania de a pune etichete, da da are o scuza ca era beata, ei ce sa-ti spun. Ia nu mai spune.

Adica pa ce ca se face muci si nu mai gandeste si se saruta CU DOI, te gandesti la nivelul de muci la care era. Daca se facea si mai muci si nu era nici ala acolo cine stie ce facea prin toaleta.

Ai s-o lasam mai moale cu idealizarea fetelor care sunt asa ingenue, nici usturoi n-au mancat si nici gura nu le miroase.

Eu i-as fi fript o palma si i-as fi spus "ramai cu astia doi"

| manuel72 a răspuns (pentru AlexanderAdrian):

Stim foarte bine ca baietii sunt capul rautatilor, asa ca nu poti fi sigur ca nu au ajutat-o cumva sa ajunga in starea aia, ati devenit toti judecatorii cauzelor pierdute, va place sa aratati cu degetul, deschideti gura fara sa cuplati creierul.De altfel vrezi ca fetele sa fie deschse, nu tematoare, sa aiba incredere, sa nu aiba inhibitii sa va accepte toate poftele.Hmmmm...as fi vrut sa va vad pe voi zmeilor,erati mielusei acum,v-ati fi inventat cine stie ce bazaconii, drept scuze.Iar tu, asta de te mananca palmele, cand si daca ai sa ai vreodata o sotie, sper sa fie una care sa te rupa cu bataia si sa te calce in picioare.Sincer ma bucur ca nu erai acolo, iar papagalul care-i era prieten, o putea lua de acolo inainte de a se da in spectacol.Asta daca tinea la ea.

| AlexanderAdrian a răspuns (pentru manuel72):

Ma surprinzator trebuie sa fiu de acord cu partea cu papagalu. Ce sa-i faci, soarta. Pe de alta parte sunt muuulte fete care se imbata si te asigur ca nu incep sa se pipaie ba chiar sa se sarute cu altii. Da ma rog. Logic ca baietii au fost si ei capu rautatilor. Sau poate nu stiau ca e cu cineva?

Eu cred ca atunci cand esti beata si te mai saruti cu unu, poate mai e cum mai e. tin sa-ti reamintesc ca s-a sarutat cu doi. Nu cred ca era chiar ATAT de beata incat sa nu stie ce face.

| manuel72 a răspuns (pentru AlexanderAdrian):

Stii destul de bine cum e in cazurile astea,cand prietenii,colegii te provoaca, te incita sa mergi mai departe, sa faci ceea ce n-ai mai facut, sa treci peste limitele pe care ti le-ai impus, ca mai apoi sa te filmeze cu telefonul si sa te puna pe facebook.

| neutrino a răspuns:

Mare greseala!

| Felys a răspuns:

Pai tie ti se pare firesc sa te saruti la intamplare cu oricine e langa tine in acel moment, plus ca nu ti se pare urat sa bei pana nu mai ai rationament?

| PedoBarbie a răspuns:

Ia ghici!

| Danysan a răspuns:

Pai aia de spun asta sunt niste Prosti.Atata vreme cat era luata la Bord are o scuza.Si pana la urma ce leagatura are asta cu faptul ca e Curva. daca a facut asta atunci si nu se va mai repetea e de Inteles dar daca se repeta atunci Baiatu care sta cu ea ar trebui sa se gandeasca Bine daca mai merita sa ii fie alaturi in continuare.

| Cristiann25 a răspuns:

Curvo.

| imyourdestiny2 explică (pentru Cristiann25):

Curva esti tu, cretino/cretinule.

| Cristiann25 a răspuns (pentru imyourdestiny2):

Doare adevarul? Nu inteleg de ce veniti si aruncati vorbe de astea din moment ce ati gresit?! Dupa ce ca unele sunt curve mai dau si din gura in loc sa lase capul plecat.

| Gabrielg29 a răspuns (pentru Cristiann25):

Tu esti un distrus, un cocalar, un om fara caracter, esti o imitatie ieftina, sunt convins ca esti un ratat, ca ai o viata trista, smecher din fata calculatorului ce esti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca din seria batjocurilor si pentru ca inselat

| KimBianca a răspuns (pentru anonim_4396):

Mor =]]]]]

| anonim_4396 a răspuns (pentru KimBianca):

laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca e... Si mai e si betiva pe deasupra. Jackpot!

| manuel72 a răspuns:

Avem mania de a pune etichete, de a judeca dupa aparente, de a vedea gunoiul din ochiul altuia dar nu barna din al nostru.Se stie ca alcoolul, anfetaminele, drogurile in general, ne elibereaza de inhibitii si indiferent de starea euforica a unora, totul depinde de gusturi... Daca era un baiat beat si saruta 2 fete pentru el era o scuza mai plauzibila? Ar fi momentul sa dam jos ochelarii de cal pe care-i purtam. Fata draga, esti libera sa faci tot ce vrei indiferent de ce zice lumea.Cum era vorba aia..."fetele cuminti merg in paradis, iar curvele merg pste tot".

| imyourdestiny2 explică (pentru manuel72):

Manuel72 foarte buna observatia "daca era un baiat" happy..recunosc ca eu am facut asta..si imi pare rau ca m-am pupat si cu al doilea baiat chiar regret asta.Eu tin inca la fostul, cel cu care sunt stie asta si e o relatie "la vrajeala"mai mult pentru ca am fost sinceri si el la fel tine la fosta.el nu stie ce am facut.dar au aflat si alte persoane si ma simt prost nici nu stiu cum sa ma comport cand aflu ca mai stie si x sau y. sad

| manuel72 a răspuns (pentru imyourdestiny2):

Comporta-te normal, nu trebuie sa dai explicatii nimanui, vezi si tu reactia unora de aici care fac din tantar armasar, cu totii facem lucruri nechibzuite, cum nechibzuite sunt si jignirile care ti se aduc din partea unor necunoscuti.Stii cum e...cainii latra, ursul merge...Nu te gandi ca e vreun sfant pe aici, fiecare ne ascundem bine greselile, mai mari sau mai mici pe care le-am facut in trecut. Oricum, nu ai de ce sa-ti fie rusine si sper ca alcoolul sa nu-ti devina prieten si sa fi fost doar o intamplare izolata.