Buna!
Nu ti s-a intamplat niciodata sa privesti o persoana si sa te gandesti in alta parte?
Poate fii o varianta!
Cert este ca-i place ce vede, probabil ii esti simpatic, ori ii amintesti de cineva important!
Sunt atatea variante.
Pentru a se convinge ca ignora pe cine trebuie. Probabil ca ai insistat atunci cand nu trebuia.
Asa se simte mai frumoasa,mai importanta.
Incerca sa te inebuneasca, sa te faca s-o doreesti si mereu s-o cauti cu privirea!
a avea prieten nu neaparat insemna iubire! poate fi si vorba de frica de a ramane singur!
In concret, nu stiu sigur dc o face, ti-am scris cateva argumente! incearca s-o ignori si tu, cu cat o faci mai mult cu atat se oftica mai tare!
Succes!
Mi s-a intamplat si mie, nu i-am dat atentie vreo 3 luni si apoi i-am zis buna pe net... dupa ce am vorbit o jumatate de ora mi-a zis ca nu isi da seama de ce nu am vorbit cu ea mai devreme...dar bineinteles nu trebuie sa fie asta motivul de fiecare data.
Se uita la tine pentru ca esti simpatic, te ignora deoarece are prieten si il iubeste, probapil
Bun exista 2 variante.
1-Vrea sa il faca gelos pe ala cu ajutorul tau.
2-O sa se desparta de ala in maxim 1 sapt pentru ca te place dar cum tu nu faci nimic(timiditatea) nu o sa se intample.
PS: Megi la ea si intreab-o dc se uita
Tu:Am ceva pe fata? Dc te uiti asa insistent(incepi sa razi)
Daca rade clar de place
Ori se uita la tine ori te ignora? poate ii place cum te imbraci sau atitudinea ta, nu neaparat sa fii iubitul ei