| Catalion a întrebat:

De ce o femeie intreaba destul de repede, cand un barbat incearca sa o cunoasca, cu cate femei a fost si cat a durat cea mai lunga relatie? Nu e ca si cum poate sa-i citeasca gandurile si sa afle daca barbatul a spus adevarul. Eu nici nu vreau sa stiu cu cati a fost ea si cred ca e mai bine sa nu stiu.

Răspuns Câştigător
| Miruna333 a răspuns:

Doar cele imature ar vrea sa stie, cele care nu au incredere in ele

9 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Ele vor sa știe care le sunt rivalele

Răspuns utilizator avertizat
| dullcat a răspuns:

Nici eu nu am fost intrebata asa ceva.Depinde de cercurile in care te invarti si, implicit, ce persoane intalnesti. Daca nu vrei sa raspunzi nu e nicio problema, esti liber sa zici fix asa cum ai scris aici, intr-o maniera civilizata.Stai linistit, nu iti taie nimeni capul.

| Hyperion7 a răspuns:

Eu nu am pățit sa fiu întrebat asta.
Probabil că nu știe ce să mai zică happy

| LordCristobal a răspuns:

De curiozitate sau ca sa stie cata experienta ai in pat.

| Eireann a răspuns:

Nu am intrebat niciodata un iubit despre asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu mă abat de la regula. Nu am întrebat pe nici unul așa ceva.

| AlexandruInu a răspuns:

Cumva le intereseaza trecutul tau,daca ai acumulat vreo experienta din asta. Este interpretabila la fiecare... daca ai avut prea multe intr-un timp scurt,posibil sa simpta o nesiguranta in privinta ta. Ca ai doar ganduri sexuale. Daca au fost putine si pe durata scurta, la fel, este de gandit. E greu sa anticipezi ce ar crede, sau ce ar urma sa spuna pe baza raspunsului tau. Marea cu sarea, daca ai avut multe e rau daca ai avut putine tot e rau. Incearca sa te rezumi la minim cu raspunsurile in cazul asta

| Cristi9997 a răspuns:

Ba da de bicei iti dai seama destul de usor. Nu trebuie sa citesti ganduri sa stii cu cate pers o fost cineva, asta numai daca ai vorbit doar cu o pers toata viata ta sau esti inconstient/a.

Te intreaba pentru ca ii place de tine si pur si simplu e naiva si mica incat nu-si da seama de tiparul caracterului tau. O femeie in toata firea o sa te cam citeasca si n-o sa-si permita sa puna asemenea intrebari deoarece o s-o intrebi si tu pe ea inapoi.