| AdioTPU a întrebat:

De ce o tipă ar încerca să-i intre în grații unui individ cu atitudine de golan, arogant și afemeiat iar pe unul cuminte l-ar disprețui?
Adică de ce s-ar da de ceasul morții să obțină validarea unui asemenea individ? Cu ce ar face-o fericita?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
13 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Ce e ala baiat cuminte? in principiu baieti cuminti vor sex dar incearca prin vrajeala sau prin banii, cei asa zis golani atrage sexul opus si sunt mai indiferenti pentru ca au mai multe oferte, nu e vina fetelor ca nu te plac, e ceva involuntar atractia fizica

Răspuns utilizator avertizat
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Pentru că acel cuminte nu îi stârnește imginația.

| Mosotti a răspuns:

Am mai zis de ce de n ori.

Ptr ca femeia e programata genetic sa fie atrasa de barbatii ce emit masculinitate, ca asta ajuta in trecut la supravietuire, unu cuminte ar fi fost calcat de altii si familia nu ar mai fi existat.
Asa ca sunt facute sa fie atrase de din astia.
Asta este, goloania, aroganta, afemeiala denota ca ala e barbat cu adevarat.
Adica rautatea! Ca ea a ajutat sa se bata cu altii sa nu ii ia mancarea, teritoriu si altele.
Noi genetic nu am evoluat din pacate pe legile atractiei, si asta se vede.
Ca uite, vezi chestii pe care nu le intelegem noi astia in societatea moderna, dar se intampla acele chestii.

Deci o face fericita sa fie cu acela pentru ca e f atrasa de el.
De ala cuminte si neatractiv nu ii place, ce sa faca cu el? Nu il dispretuieste, ii este indiferent ca partener, asa ca amic poate sa fie.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Golanul o duce in Dubai, ala cuminte la biblioteca...

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

@RAY: Hai sa stabilim o data ca TOTI vor sex. De ambele sexe. Daca nu vor, atunci au o problema medicala. Eu unul prin "cuminti" inteleg indivizi care nu vor sa iasa in evidenta/sa epateze. Pot fi bogati, saraci, pot fi bestii in pat sau mielusei, nu e absolut nici o regula.

| Hammurabi a răspuns:

Ca să fi golan sau ai o atitudine de golan, presupune ceva inteligență. Pentru că altfel nu reziști, o furi rapid.
Pe când cei cuminței și la locul lor, pot fi doar niște roboței bleguți care fac doar ce trebuie.
Care dintre cele două variante te incită? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Educatia...

| gapb a răspuns:

Inexperienta, lipsa unui tata, excesul de validare pe care golanii nu-l ofera, povestile fanteziste tineresti pe care si le creeaza in cap, ca orice vietuitoare incercam sa ne atasam de individul mai puternic care cumva ofera o alura protectoare, cam asta exprima si un golan, dar dupa ce trec de o varsta si le scade valoarea pe piata dating-ului lucrurile se schimba, vor tanji dupa un barbat linistit cu capul pe umeri care are o anumita stabilitate financiara si vor privii golanii pe care i-au privit in trecut cu scarba.

| Fantaspirit2k23 a răspuns:

Exact asta spuneam și eu într-o întrebare ce am postat-o recent,majoritatea sunt atrase dar nu recunosc, la fel se întâmplă și cu băieții chiar daca ei susțin că ar căuta femei cuminți, caută c...e asta caută că alea se lasă mai ușor.
Sunt și care caută cuminți dar le găsești rar, și cu alea daca te vad prea cuminte te tratează ca pe un cățeluș și te manipulează cum vrea ea fiindcă un om cuminte și liniște e văzut în viziunea lor și în general ca o persoana fricoasa, vulnerabilă.

Întrebări similare