Mai incearca si nu mai pune suflet repede. Cand spun anumite fete "m-am indragostit de x-ulescu, avem o luna relatie". crede-ma intr-o luna nu este iubire, este atractie, sunt doua lucruri total diferite. IUbirea vine mancand incet, prin fapte, vorbe, momentele petrecute impreuna etc. in timp vine.
Asa imi dadeam si eu inima din primele clipe ale lunii si ce faceam. tot eu boceam, ca ceva se intampla si ramaneam singura.
Asa ca la ultima relatie care asta s-a legat pe viata, mi-am dat inima lui dupa aproape 7 luni, mi-a fost teama sa nu-l pierd si sa sufar.
Fie fata, fie baiat care au sufletul sensibil, este de preferat sa nu ne dam totul persoanei cu care suntem... le oferim incet si in timp, la momentul cand simtim ca persoana este intr-adevar ne merita si vrea ceva mai mult de la relatie.
Fruntea sus! Viata nu e roz, vei primi multe palme de la ea, asa ca fii tare sa te imbarbatezi si sa-ti dai seama ceea ce ai gresit la relatiile anterioare ca sa nu mai dai cu piciorul in viitoarea relatie.
De teama de a nu ma suferi. Desi dupa ce trece acea bariera de nesiguranta, persoana revine ca inainte, iubeste asa cum o iubeste jumatatea sa. Vorbesc asta din propria experienta.
Sincer. sincer cand m-am despartit de prima fata pe care am iubit-o am crezut ca imi pierd mintile, vreo 6 luni nu mi-am revenit iar acuma. de ultima fata de care m-am despartit nu mi-a pasat... desii m-am inteles foarte bine cu ea dar nu inteleg de ce. totusi am avut sentimente dar?
Important este sa aveti si ceva in comun pentru a va unii, sa aveti atractie reciproca si sa stiti sa va petreceti impreuna timpul, de multe se intampla sa nu le gasim pe toate la un singur partener si devine monotonia ori gelozia sa-si spuna cuvantul, asa ca de ce sa continui ceva ce nu mai merge!? iubesti iubesti, dar daca in celalat colt scartaie si nu vrea sa se repara... ce facem atunci!?
Asa-i. totusi eu m-am ars de cateva ori. si eu sunt genu de baiat care nu vreau doar sa profit de o fata ca sa o bag in pat, caut totdeauna sa ma inteleg cat mai bine cu ea
Mai incearca si nu mai pune suflet repede. Cand spun anumite fete "m-am indragostit de x-ulescu, avem o luna relatie". crede-ma intr-o luna nu este iubire, este atractie, sunt doua lucruri total diferite. IUbirea vine mancand incet, prin fapte, vorbe, momentele petrecute impreuna etc. in timp vine.
Asa imi dadeam si eu inima din primele clipe ale lunii si ce faceam. tot eu boceam, ca ceva se intampla si ramaneam singura.
Asa ca la ultima relatie care asta s-a legat pe viata, mi-am dat inima lui dupa aproape 7 luni, mi-a fost teama sa nu-l pierd si sa sufar.
Fie fata, fie baiat care au sufletul sensibil, este de preferat sa nu ne dam totul persoanei cu care suntem... le oferim incet si in timp, la momentul cand simtim ca persoana este intr-adevar ne merita si vrea ceva mai mult de la relatie.
Fruntea sus! Viata nu e roz, vei primi multe palme de la ea, asa ca fii tare sa te imbarbatezi si sa-ti dai seama ceea ce ai gresit la relatiile anterioare ca sa nu mai dai cu piciorul in viitoarea relatie.
Pentru ca iubind cu adevarat o persoana ajungem sa suferim. Ce rost are sa iubim si sa suferim?
In orice lucru s-a demonstrat ca dupa en incercari ne pierdem interesul fata de acel lucru, asa e si cu pesudoiubirea asta umana
E firesc. Daca tot ai deceptii, la un moment dat iti vei pierde credinta in iubire si te vei blaza.
Știi cum se spune e. ulciorul nu merge de multe ori la apa. Persoanele care trec prin relații cu sutele nu or sa mai poată iubi niciodată așa cum iubesc prima și prima data. Cunoști fel de fel de persoane, cu fel de fel de caractere, toate diferite. Plus ca apar suferințele în unele relații care schimba destul de mult. Toate aspectele minore sau majore fac diferența între trecut și viitor.
Bananacantareata87 întreabă: