anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce oamenii spun una cand vor sa spuna alta, de ce ei spun ca nu te vor trada ca stiu cum este, iar dupa fac asta?! De ce aleg sa te tradeze si sa te minta in ultimul hal asta dupa ce-ti promit si tipa in gura mare ca ei nu o sa faca asta?!

Răspuns Câştigător
| Raniaa a răspuns:

Falsitate, ipocrizie, prostie.
Viața nu este așa cum se predică în cărți că ar trebui să fie. Nu respectă nimeni în totalitate acele principii pe care le atârnă cu mândrie în vârful vreunui băț și pe care ni le flutură în față. Să fim serioși, de câte ori am spus că nu e bine să mințim, iar, noi nu o vom face, și de câte ori am mințit tocmai spunând asta?!
Oamenii... oamenii sunt mai mult decât te lasă să vezi, să cunoști, să descoperi, oamenii sunt mai mult decât spun. Adevărul este, viața nu ne menajează de lecții dureroase... și că nu mulți oameni merită să te cunoască cu adevărat.

| Layyla a răspuns (pentru Raniaa):

Ai așa mare dreptate iar durerea aia sad

7 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Sti cum e chestia aia "mie nu mi se va intampla niciodata" e uite ca asa e in viata nu sti cand si ce te loveste.
Adevarul este ca poti oarecum sa eviti sa tradezi sau sa minti un om dar nu poti sa iti controlezi sentimentele (sa nu te indragostesti, sa iubesti pentru ca asa ai promis etc).Nu poti niciodata sa promiti unui om ca vei fi cu el pe vecie sau ca il vei iubi pentru totdeauna pentru ca nu sti incotro te duc pasi si daca nu cumva te plictisesti, saturi sau reandragostesti.
Cei care promit ceva ce nu au de unde sa stie e ori pentru ca nu au suficienta experienta de viata si nu stiu ca lucurile se mai si sucesc ori vor sa te minta sa obtina ceva de la tine acum depinde de fiecare in parte si de tine sa iti dai seama daca o face intentionat sau nu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Se numeste falsitate.Si ipocrizie.Lucruri prezente la toti, de altfel, in cantitati mai mici sau mai mari.Nu e ca si cum ai spune mereu ceea ce gandesti.Ca unii aleg sa minta cu zambetul pe buze, iar altii doar spun jumatati de adevar, e o diferenta de nuanta.Tot falsitate e, cu consecinte variabile.
"Tipa in gura mare ca ei nu o sa faca asta". Cuvintele nu au valoare.Nu dezvaluie nimic.Creeaza doar o aparenta. Faptele redau esenta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este manipulare si se aplica psihologia inversa. O data ce un om vorbeste despre ceva chiar daca neaga, o sa devina realitate la un moment dat.
Un citat despre care sa te ghidezi 'nu crede nimic din ce auzi, dar crede jumatate din ceea ce vezi'

| Antihristul a răspuns:

Fi mai rece, oamanii o sa te respectewinking

| Ediy2003 a răspuns:

Depinde de caracterul persoanei respective. Alege-ti si tu prieteni care par de incredere.

Sper ca te-am ajutat
O seara buna iti doresc happy

| Layyla a răspuns (pentru Ediy2003):

Așa am facut...și am avut numai de suferit.