Sunt geloase numai persoanele care nu isi iubes partenerii. Fiindca iubirea adevarata include respect si incredere si, daca iti respecti partenerul, n-ai putea niciodata sa fii gelos. Sa stii ca si femeile sunt in aceeasi masura geloase ca si barbatii, in aceleasi conditii.
Da tu daca te vezi cu un baiat il placi si faceti sex nu consideri ca iti apartine?
sau il lasi sa faca sex si cu alta?
de aia se marita astea la 18 ani.
dupa o mentalitate... destul de bunicica.
ca baiatu sa fie deja al lor.
sau invers
Nu se gandesc la asta, ca ii apartine daca tu te intalnesti cu un baiat si ai o relatie indiferent pe ce este bazata aceasta nu ti se pare corect sa stai cu 1 singur? Persoanele care au un pic de constiinta, bun simt si o moralitate stau cu unul singur nu cu 100 logic ca te lasa si iti da una dupa cap cand te vede cu altii.Si apoi le dau naibii dreptate la barbati la cum sunt multe fete ei din start se asteapta sa gresesti.
Sunt gelosi din prostie ca daca domnisoara doreste sa faca ceva il ia de mana se duce la magazin intra la cabina de proba si in cabina surpriza mai este cineva deci asa ca gelozia nu prea tine. incredere pana la proba contrarie si cred ca s-a cam desfiintat scavismul sa mai zicem ca imi apartine cineva
Gelosi? Nu prea cred.Cam rari sincer! Iar cei care au relatii sexuale cu multe fete si intr-un timp scurt cu atat mai putin, pe ei nu ii intereseaza decat sa se simta bine atunci cand au ocazia, ce daca altii la randul lor sunt satisfacuti. el este multumit ca il satisface si pe el.eu asa vad lucrurile.
Eu cu el ma intilnesc de o luna si citeva zile, insa asa sa primit ca eu am inceput relatziile sexuale din prima zi fara ca sa doresc poate si de aceea ca nu am avut de 7 luni relatii si m-am atras de el, Poate ca el nu este chiar asa de gelos precum spune sora mea(caci de la o parte se vede mai bine) da el in gluma imi spune vezi cit eu nu sunt linga tine sa nu ieshi cu altcineva... Mereu cind ma inervez pe el si ii spun ca gata el imi spune ca nu vrea sa ma piarda.
anonim_4396 întreabă:
Vanessa18 întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: