| doinitza12 a întrebat:

De ce oare cei mai in virsta cred ca sexul inainte de casatorie e ceva rau...

9 răspunsuri:
| AnuriM13 a răspuns:

Pentru ca cei mai in varsta au fost crescuti in alt mod... unul mult mai comunist si lor le e frica ca daca copii lor o sa o faca cu oricine oricand or sa farama ori cu burta mare (in cazul fetelor) ori cu o mare durere de cap pe viitor 9in cazul baietilor)... e o chestie pe care si parintii mei o au in ap insa incerc sa le vb cat mai mult despre vremurile din ziua de azi si sa inteleaga big grinbig grinbig grin

| ღΡøяŧόćαІάάάㄨρùғάяίήάღ a răspuns:

Chiar nu stiu. darpe timpul lor.(vremea lor) era un fel de lege.si era mai frumos ca atunci dupa ce te casatoresty barbatul sa faca sex cu sotia.si ca nimeni nu a mai purtat`o inainte.sau ceva de genu.eu asa credbig grin. sper ca am fost de folor:* pupici:X

| Parker a răspuns:

ăăă. poate pentru că sexul înainte de căsatorie chiar e ceva rău...
ţin să precizez ca nu sunt în vârstă. deloc

| emchristina a răspuns:

Nu cred ca ei au impresia ca e ceva rau. Pur si simplu se gandesc si la consecinte. Cum ar fi aparitia unui bebe de exemplu. Desi exista atatea metode de contraceptie se mai intampla si accidentehee hee

| wildthing a răspuns:

Nici cei vrastnici nu prea mai cred in abstinenta pana la casatorie, pentru ca e o mare prostie. Imagineaza-ti cum ar fi sa il iei pe unul de barbat si abia dupa nunta sa constati ca e impotent. laughing Dar pe de alta parte, nici sa schimbi vreo 30 de parteneri pana la nunta, pentru ca nu vei mai fi o fiinta capabila de afectiune, de sentimente, ci doar o masina de facut sex, pervertita, "murdara" si imbatranita inainte de vreme.

| doinitza12 explică:

Parker pai atunci inseamna ca no sa faci cu nici o fata pina la casatorie asa sa inteleg da

| AnKa1995 a răspuns:

Deoarece cei in varsta cred ca daca se intampla accidentul de a avea un bebe, si ca dupa un timp "parintii" se vor desparti si copilu va creste doar cu unu din ei si in general cu mama

| Razvan a răspuns:

Au citit printre randuri Bibliawinking

| puisor25 a răspuns:

Cine crede asa nustie ce zice