Pentru ca cei mai in varsta au fost crescuti in alt mod... unul mult mai comunist si lor le e frica ca daca copii lor o sa o faca cu oricine oricand or sa farama ori cu burta mare (in cazul fetelor) ori cu o mare durere de cap pe viitor 9in cazul baietilor)... e o chestie pe care si parintii mei o au in ap insa incerc sa le vb cat mai mult despre vremurile din ziua de azi si sa inteleaga
Chiar nu stiu. darpe timpul lor.(vremea lor) era un fel de lege.si era mai frumos ca atunci dupa ce te casatoresty barbatul sa faca sex cu sotia.si ca nimeni nu a mai purtat`o inainte.sau ceva de genu.eu asa cred. sper ca am fost de folor:* pupici:X
ăăă. poate pentru că sexul înainte de căsatorie chiar e ceva rău...
ţin să precizez ca nu sunt în vârstă. deloc
Nu cred ca ei au impresia ca e ceva rau. Pur si simplu se gandesc si la consecinte. Cum ar fi aparitia unui bebe de exemplu. Desi exista atatea metode de contraceptie se mai intampla si accidente
Nici cei vrastnici nu prea mai cred in abstinenta pana la casatorie, pentru ca e o mare prostie. Imagineaza-ti cum ar fi sa il iei pe unul de barbat si abia dupa nunta sa constati ca e impotent. Dar pe de alta parte, nici sa schimbi vreo 30 de parteneri pana la nunta, pentru ca nu vei mai fi o fiinta capabila de afectiune, de sentimente, ci doar o masina de facut sex, pervertita, "murdara" si imbatranita inainte de vreme.
Parker pai atunci inseamna ca no sa faci cu nici o fata pina la casatorie asa sa inteleg da
Deoarece cei in varsta cred ca daca se intampla accidentul de a avea un bebe, si ca dupa un timp "parintii" se vor desparti si copilu va creste doar cu unu din ei si in general cu mama
Mindfulness întreabă: