| sabinelu a întrebat:

De ce oare cind ii place unei fete de un baiat el o respinge? dar cind ei deja nu-i mai place de el, el atunci isi da seama cit a pierdut in acest timp.De ce noi fetele trebuie in tot deauna sa suferim din partea baietilor?

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu se intampla asa intotdeauna, ci doar cand ambii sunt imaturi si naivi. In timp, lucrurile se schimba si simpatiile incep sa fie reciproce.

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

De ce oare unele dintre fete, inclusiv tu, trebuie să fiţi atât de egocentriste şi să suferiţi de mania persecuţiei şi nu pricepeţi o dată pentru totdeauna că dragoste cu de-a sila nu se poate?!
De ce nu pricepeţi că nu numai voi aveţi dreptul de a nu fi atrase de cineva?
De ce peste tot toată lumea îşi pune problema de cât de mult suferiţi voi (adeseori fără motiv) şi nimeni de pe acest site nu se chinuie să dea câte-un răspuns obiectiv atunci că băieţii sunt batjocoriţi de frustrate care cred că totul li se cuvine?!

De ce? De ce? De ce?
Răspunde la astea şi pe urmă să pui întrebări!

| Bacemi a răspuns:

Crede-ma ca se intampla si in sens invers de multe ori. Pur si simplu e nevoie de o greseala ca sa inveti. De multe ori suntem superficiali in sentimente pentru ca dorim perfectiunea.

| Anca a răspuns:

Sabinelu, nu te supara, dar gramatical - scrii dezastruos!
Lasa-l pe mucea ala care nu iti da atentie si ocupa-te de scoala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca un barbat nu se maturizeaza complet decat atunci cand realizeaza lucrurile la timpul lor, si nu dupa ce nu se mai poate face nimic. Deci raspunsul este : atata timp cat ei nu sunt suficient de maturi, noi avem de suferit!

| sabinelu explică:

Dar tu ce vrei sa zici ca fetele nu sufera? Dar de ce voi ne faceti pe noi sa suferim? Stii eu deja am patit asa ceva...

Dar si acum imi place de baiatul cela, dar el se tine gordii si nu vrea sa arate sentimentul lui fata de mine...Si acum a inceput sa se intilneasca cu alta fata numai ca sa-mi faca mie in ciuda.
Si cum poti sa intelegi asat acum?

| sabinelu explică:

Dar cum poti tu sa zici asa, noi niam intilnit patru luni si apoi sa gasit o fata care nia despartit.Lui ii place dar nu vrea sa se arate cai place, tipa se tine gordii...lui ii place ca fetele sa alerge de urma lui.Si ca asa stii am suferit de ajuns, eu pe el nu l-am impus ca sa se intilneasca cu mine el singur a facut alegerea.Si ca asa eu nu l-am impus in dragoste.