Doar pentru ca esti un pic grasut? Atunci nu te merita daca ea s-a gandit numai la asta! Oricum tu ai tot timpul sa iti faci iubita. Asteapta sa mai cresti putin, sa te dezvolti, sigur vei avea un fizic super. Sa nu te lasi descurajat de atitudinea ei si de ceea ce ti-a spus.
Stai linistit, vor mai fi refuzuri, dar fii consolat ca vei face multe fete sa sufere parasindu-le sfatul meu: fa o lista cu fete care te refuza acum, si cand esti mai maricel incearca din nou, si daca pica, inainte sa te desparti de ele, sa le aduci aminte ca te-au refuzat cand erai copil.
Oooff, mai baietel...nu trebuie sa suferi din cauza asta ca sincer, la varsta ta sunt alte lucruri mult mai importante pe care sa le inveti si de care sa tii cont inca esti micut, o sa vezi ca odata cu trecerea timpului o sa gandesti altfel. Incearca intai sa te imprietenesti cu ea mai bine, sa o ajuti la teme, chestii d'astea nu trebuie sa o iei prea tare, sa ii spui lucrurile asa deodata, las-o pe ea sa-si dea seama de asta. In timp o sa vada ca nu numai fizicul conteaza, ci si caracterul unui om, felul in care se comporta cu ea. Saaaau, daca iti place asa mult de fata asta, incearca sa tii o cura de slabire, dar in tot timpul asta sa o ajuti la anumite lucruri, sa fiti foarte buni prieteni. Daca o sa vada ca esti un baiat de treaba, poate o sa inceapa sa te placa Vorba aia "foamea vine mancand" Succes!
Nu toate fetele sunt asa.dar de obicei la varsta ta nu prea intelegeti sensul"iubiri" si de obicei va bazati numai pe fizic.si eu am avut problema sasta prin clasa a 6 -7 eram mai plinut si fetele nu se uitau la mine...ma simteam groaznic.crescand am realizat ca ceea ce numeam eu 'iubire" era doar ocopilarie.stai linistit nu te complexa inca de felul cum arati, esti inca tanar.o sa ai destul timp pentru asta in liceu
Poate ea nu te place din alt motiv...sau te considera doar prieten.Gandeste-te ca nu poti obliga pe cineva sa fie cu tine.De exemplu poti avea o prietena foarte apropiata dar nu sa fie iubita ta, doar prieteni. Poate fata nu gasit alt raspuns sau e foarte superficiala...tu o cunosti mai bine, gandeste-te daca asta e adevaratul motiv
Hey,nu toate fetele sunt asa.Si daca a spus asta,foarte bine, pentru ca insemna ca nu te merita.Dar stai linistit, nu e ultima fata, si in plus la ce va foloseste sa aveti "iubite" de la varsta asta? Serios...
George0197 întreabă: