| liviu42 a întrebat:

De ce oare domnisoarelor virgine si mai ales minore va grabiti asa de mult sa faceti sex? Din curiozitate vad ca s-a dat un raspuns, Dar sunteti pregatite si va cunoasteti organul sexual? ce stiti de contraceptie si de BTS?

14 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Din cauza parintilor ca nu stie sa le arate educatia necesara.

| liviu42 explică:

iulianababy Mai citeste si tu intrebarile imbecile si de lipsa de educatie sexuala si atunci sa faci afirmatii nefondate mie care am pus intrebarea. Si poate mai inveti si limba romana.

| cherrybomb a răspuns:

@Misogin ai perfecta dreptate.

| SociallyDepressed a răspuns:

Eu una nu ma grabesc, nu sunt curioasa.

Răspuns utilizator avertizat
| TVD13 a răspuns:

Nu stiu...curiozitatea cel putin pe mine ma omoara curiozitatea asta...sunt multe lucruri nu cred ca voi baietii le-ati putea intelegebig grin

| ΛŁ3ЖΔЙĐЯΔ a răspuns:

Sa mor eu daca sunt curioasa sa fac sex laughing e buna intrebarea, ca in ziua de azi de la 12 ani numa sex au unele in cap.cred ca se grabesc asa de educatia ''buna'' ce au primit-o si din faptul ca au prieteni de la varste mici si na.trebuie sa incerce daca sunt de 3 zile impreuna laughing de fraiere mai pe scurt tongue

| cLeILa a răspuns:

Poate asa a fost maicata si teo invatat p tine, de asta a ajuns Romania o tara de **** ca da peste niste cocalari de astia ca tine si stiu sa manance ****, cine ti-a zis tie asta? e prost.sunt si fete care is la locul lor, poate in lumea ta, in visurile tale

| cLeILa a răspuns:

A si asta te tenteaza, tu te bucuri sa vz o domnisoara asa frumoasa, una de 13 ani sa zicem.asta e din cauza baietzlor pentru ca toate fetele stau cu baieti mai mari ca ele, se ce crezi ca vor acei baieti de la ele? numai sex evident doar nu o relatie serioasa cu o fata de 12-13 ani.nu zic ca e din cauza parintilor, cun o prietena care mama ei e directoare pe scoala, si ea are un hi5 de te sperii.asta nu inseamna ca nu i-a dat educatie,inseamna ca a tentato unu sa faca asta, deci in concluzie=>baieti sunt de vina, dar nu in toate cazurile.pa

| lavyBandB a răspuns:

Hmm.thinking Acum depinde de la fata la fatahappyin general fetele mai mici prin chestia asta vor sa arate cat de mature sunt ele:-)) fara sa se mai gandeasca la consecintehappyEu una nu am vb cu ai mei despre protectie, sex sau altceva; dar ei m.au sfatuit doar sa am grija ce si cu cine fac.Cat despre bts si contraceptie m.am informat singura de pe internethappysi uite ca am ajuns la varsta de 17 ani virginahappyin ciuda faptului ca am avut numeroase ocazii sa o fac dar nu am vrut.Nu ma grabesctongue

| Simmsii a răspuns:

Pai poate li aud undeva sau vad si vor sa incerce din curiozitate sau poate propria lor dorinta nestiind care sunt consecintele. ori cineva le spune ca e placut is bine etc. dar nu sunt toate la fel. de exemplu eu sunt inca virgina si nici nu m-am gandit la asa ceva si imi e si frica sa incerc. si mi s-a propus dar am refuzat. caci iti strici toata viata incepand cu relatii sexuale de la minoritate...

| Simmsii a răspuns:

Pai poate li aud undeva sau vad si vor sa incerce din curiozitate sau poate propria lor dorinta nestiind care sunt consecintele. ori cineva le spune ca e placut is bine etc. dar nu sunt toate la fel. de exemplu eu sunt inca virgina si nici nu m-am gandit la asa ceva si imi e si frica sa incerc. si mi s-a propus dar am refuzat. caci iti strici toata viata incepand cu relatii sexuale de la minoritate...oh go on

| Vasi_2046 a răspuns:

Pentru ca asta vad la TV la ore de maxima audienta, de ani de zile incoace!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca vor cat mai repede posibil sa simta placerea aia care te face sa simti ca si cum esti in al noualea cer happy cum poti sa intrebi pe cineva de ce vrea sex laughing