| IngerulSiDraculTau a întrebat:

De ce oare fetele din ziua de azi se gandesc doar la calea cea mai usoara de a face bani si aceea de a pleca in afara sa practice prostitutia?

Răspuns Câştigător
| Demoiselle a răspuns:

Of doamne nu stiusad Dar e trist!
Am vazut doua fete pe care le stiu din vedere, chiar saptamana trecuta, facand cu mana masinilor imbracate foarte foarte indecent. Asta a fost o confirmare pentru mine, deoarece auzisem de la alte persoane ca se ocupa cu asa ceva.
Le-am vazut apoi cumparand ciocolata, cola si cartele de telefon.
De ce se gandesc la calea cea mai usoara? Te rog nu le blama, sunt slabe, sunt slabe dragele de ele. Astea sunt fetele care nu au avut suportul familiei, care au crescut in familii dezmembrate. Nu e vina lor ca au fost compromise, sunt vinovate ca nu s-au putut redresa.

15 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Oare? Unde nu-i cap, vai de pasarica!

| Klepto a răspuns:

1 ora de low quality sex = de la cateva sute pana la cateva mii de euro.
1 ora de munca = 5 lei.

Do the math.

| IngerulSiDraculTau explică:

@smithionut nu ma refeream ca am intalnit doar fete prostituate dar pe unde mergi pe unde te intorci ce auzi? ca toate vor sa faca bani! nu? de ce nu auzi ca majoritatea se gandesc la o facultate buna la o bursa de studii in strainatate? de ce? pentru ca asta este mentalitatea lor fac 18 ani plec in spania si trag un an 2 si vin acasa cu un seria 5 si la ce sa mai invat eu atat!

@negativ chiar crezi ca acele femei pot isi pot gasi satisfactia in astfel de locuri? eu cred ca o femeie care poate sa gaseasca placere intr-o astfel de munca este nimfomana! ia pune-te tu putin in locul lor? ti-ar place sa traga de tine babe nespalate si care le atarna carnea pe ele?

@jonn sunt femeie dar nu sunt curva! eu am in cap ideea ca daca trebuie sa obtin ceva in viata asta trebuie sa fie prin munca, iar prostitutia pentru mine nu este o munca ci o forma de umilinta a propriei persoane(ce este mai umilitor decat sa spuna cineva de tine ca i-am dat bani dar am facut cu ea tot ceea ce am vrut eu!)iar curvele sunt alea care au barbati acasa si umbla cu altii asa de dragul artei, restul care iau bani se cheama prostituate!

@balmung fff putine sunt acele femei care sunt fortate si stii de ce? pentru ca legea in strainatate este fff aspra pentru asa ceva si doar cu o marturie de a ei si cu simpla demonstratie ca el nu munceste acel iubit, barbat sau ma rog peste se duce direct la puscarie! deci asta cu obligatul se exclude din start.eu cred ca ele mai sunt de vina ca viseaza prea departe si ca nu isi trimit iubitii la munca!

@cristinaxt bani se fac nu spun nu ca exemple sunt fff multe dar intrebarea este daca se merita sa induri atat de multe chestii doar de dragul baniilor?

@hooligan nu draga nu traiesc in camp traiesc in europa.dar eu nu ma refer aici ci ca ele vin din Romania cu mentalitatea asta! deci este diferit! dar niciuna din cate am intalnit cand vin aici nu gandeste ca isi cauta un loc de munca cinstit, unde sa munceasca si ea si barbatul ei.ci doar intreaba de cluburi unde sa fac multi banii iar barbatii de distractii si bmw-uri ultima generatie!

| Balmung a răspuns:

Eu ma gandesc la altceva. Majoritatea sunt fortate de retele de proxeneti sa practice prostitutia peste hotare.Majoritatea fetelor care pleaca vr o slujba cinstita si cat de cat bine platita. Dar afla prea tarziu ca au luat,, teapa:. deci au fost inselate. E grav faptul ca, chiar prietenii or (iubitii) le vand.De fapt profita de ele. Foarte greu au scapat fete de sub sechestrare. Deci ca concluzie foarte putine fete prefera sa se prostitueze, majoritatea sunt fortate. Ori de imprejurari ori de proxeneti.

| cristinaxt a răspuns:

Facand exceptie de fetele care sunt forate,
Fetele alea nu`s iubesc suficient de mult corpul si nu se respecta pe ele, iar sincer te rog frumos cred ca toata lumea cauta o cale usoara de a face bani doar nu vei zice " nah ce`i mai greu de lucru si sa iasa bani putini?" din prostitutie ies bani multi si foarte usor(si mai ales dintr-o placere)
nu sunt eu in situatie dar am avut o amica care a plecat dincolo si a fost dama de companie...deci prostituata de lux.winking

| Negative a răspuns:

Pentru ca le place,le place place place:devil
Sa-ti explic, tie nu iti place satisfactia sexuala? eei, ba da...Deci si lor le place, dar mai fac si bani din asta, e parfumhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Să nu generalizăm, dacă tu trăiești pe câmp unde toate se îndreaptă spre cel mai apropiat boschet e altceva...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e singura femaia română care gândește așa, sunt și din alte țări care gândesc la fel, stai liniștit, o persoană cu capul pe umeri nu gândește așa...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Femeia*

| smithionut a răspuns:

Daca ai intalnit doar fete prostituate nu inseamna ca toate sunt asa.