Pentru ca de obicei nu stiu sa aleaga persoana si gasesc un tampit care se lauda la toti prieteni ce s-a intamplat(cu lux de amanunte) si pentru o eventuala sarcina.
Pentru că pe ele le doare. Şi ele sunt cele în interiorul cărora intră... ceva. Şi fetele pun şi mai mult suflet în asta.
@death - pe femei nu le doare cand le penetrezi doar daca nu ai avut grija sa le incingi inainte, sa se umezeasca si sa fie pregatite pentru actul sexual/penetrare.
Eu cred ca se tem pentru ca pun mult suflet in asta si le e frica sa nu fie dezamagite/parasite dupa... Din cauza ca ele preiau responsabilitatea unei sarcini... pentru ca s-ar putea sa isi dezamageasca partenerul etc.
Pentru ca ele trag mult mai multe ponoase. Trebuie sa scape de sarcina, pot face cancer de col uterin (pe cand baietii, daca au HPV, cel mult le ies niste condiloame in zona genitala), si nu in ultimul rand vor fi categorisite drept "curve".
asta-i raspunsul valabil pentru o anumita categorie de fete. Restul nu cred ca se tem sa "aiba relati sexulae".
Pentru urmary
cateodata sunt f nasoale
dar acum depinde si de cum a fost pryma data
Pentru ca ele o sa ramana cu " burta la gura" nu ala care si-o facut treaba in proportie de 99%, 1%= prezervativu pus. depinde si de prima lor relatie, poate a fost una tocmai nu prea placuta si ar crede ca toate sunt la fel neavand experienta in domeniu.
Pentru ca nu vor sa fie aratate cu degetul si numite "curve" de catre lume... pe cand la baieti este mult mai simplu.
Pentru ca in ziua de azi cu siguranta este foarte greu a gasi pe cineva cu un gram de discretie
Pt k noi romanii avem o alta mentalitate si de mici tot ni se baga in cap k o sa doara ultra mult, si k o sa ne curga mult sange... nu stiu de ce ni se pare atat de grav...
Fetele se tem mai tare de relatii sexuale pentru ca nu e totuna ca la un baiat, pentru ca pot ramane gravide, in plus pot fi considerate...
:*:*Dya:*:* întreabă: