Sigur a vazut in timpul cat ati fost separati ca e pe cale sa te piarda.De aici comportamentul lui.Acum va stii sa te pretuiasca si nu-ti mai cere nimic. E ok sa te impaci cu el, insa nu ii ceda deocamdata.Lasa-l sa iti demonstreze ca te merita cu adevarat.Hai te pup.Pa,Pa!
Parerea mea este sa te bucuri de ce ai acum. Cei mult strica (in cazul intrebarii).
Daca inainte nu iti placea ca tot te intreba daca vrei s'o faceti, acum de ce sa nu te bucuri pentru ca s-a schimbat?
Eu nu inteleg! ...In loc sa te bucur pentru ce ai acum, si pentru faptul ca se comporta asa de frumos cu tine, tu incepi si te intrebi despre toate. Iti zic eu... nu toate au o rezolvare.
Pai e aiurea sa ii spui numai u prietenei ca vrei sa face-ti sex, ca si cum pentru ea ar fi un chin si o face din obligatie. din mom ce te obliga sau te bate la cap cum zici u insemna ca nu ai chef si nu te prea implici poate el se simte ca si cum ar face-o cu o papusa gonflabila. si cred ca tine la tine din moment ce e dispus sa astepte pana vrei u, adica el stie ca daca te bate la cap obtine ce vrea dar totusi vrea sa iti doresti si u deci fi fericita si fa-l si pe el fericit arata-i ca iti place sa faci sex cu el si cred ca ai numai de castigat
Pai nu stiu. nu prea cred sa-ti placa raspunsul meu, dar este si asa o varianta : poate are pe altcineva cu care sa faca sex si de aia nu-ti mai cere atita. adica cu tine se intilneste si cu alta se culca.