| JustMeCata a întrebat:

De ce oare tot timpul cand ma indragostesc de o fata dupa ceva timp aflu ca are prieten sau o vad sarutandu-se cu altu? Nu stiu ce as putea face. Imi puteti da cateva sfaturi?

Răspuns Câştigător
| AshEldo a răspuns:

Ori esti mult prea ghinionist ori...degeaba esti indragostit daca nu ai curajul sa-i spui persoanei respective ce simti,tu esti singurul care sufera la final..."dupa ceva timp" este normal sa fie cu altcineva,sa se sarute cu acea persoana.
Nu poti plange dupa o persoana care nici macar nu este constienta de existenta ta,sau te stie doar din vedere. Poti spune ca ti-a placut zambetul acelei fete, ochii, felul in care vorbeste, gandeste si alte lucruri de genul asta, dar poti spune ca esti indragostit atunci cand stii ca ea este persoana pe care o cauti.
Un sfat...invata sa-ti controlezi sentimentele (oricat de imposibil ar parea), doar pentru ca ai un suflet mare asta nu inseamna ca tebuie sa te atasezi emotional de fiecare persoana pe care o vezi.Cred ca asta este cea mai mare problema, te "indragostesti" mult mai repede(partea buna este ca esti capabil sa treci peste), dar daca vrei o relatie adevarata (nu numai la nivelul imaginatiei tale)ar fi bine sa faci ceva concret.

5 răspunsuri:
| Rizer a răspuns:

Pentru ca te indrogostesti prea repede de acele fete fara sa stii nimic despre ele, si te indragostesti numai de trupul lor pentru ca arata bine, de asta dar fara sa le cunosti sufleteste si fara sa comunici cu ele!

| RammsteinHH a răspuns:

Intereseaza-te de acea fata inainte sa te indragostesti de ea.

| katy0098 a răspuns:

Daca te indragostesti ai grija mai intai sa afli daca e combinata ca sa nu mai ai parte de dezamagiri.Nimeni nu merita asta.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti tu prea slab si nu pui piciorul in prag. Altfel. alti baieti le-ar fi vazut pe acele fete sarutandu-se cu tine.