Sigur ca si sentimentele as foarte importante dupa parerea mea. o singura intrebare ce dracu fac daca numa din cauza sexului stau cu el/ea? nimic. din cauza aia ca nu pot vorbi asa cum vreau eu nu pot sa ma bazez asa pe el/ea nu poti sa ai nici asa mare incredere in el/ea. Intr-o relatie adevarata sexul este numa pe locul 2 sau 3. Da pe primul loc este cu siguranta relatia de sentimente intre cele 2 persoane. Adica iubirea, sa se inteleaga dintr-un cuvant, sa simta ce are celalalt si asa maideparte poti continua cu afirmatiile ca sexul nu e pe primul loc.
Ca si concluzie poti spune care merge dupa sex numa e un mare gigolo sau c...va nu vreau sa zic urat
Doar barbatii cred asta. De fapt majoritatea barbatilor! Nu prea mai conteaza sentimentele atat timp cat au un plan pus bine la punct si obtin ceea ce isi doresc! Dar mai sunt si fete destepte pe lumea asta :*
Mda cam asa este acum. parerea mea este ca inainte de sex trebuie sa existe sentimente foarte puternice. Eu nu inteleg cum unii pot simti placere in pat cu o persoana la care nici macar nu tin.
Ai dreptate.o relatie trebui intai de toate sa se bazeze pe sentimente nu pe (sex) dar conteaza si el fff mult intr-o relatie sincer de ce crezi ca, baieti inseala intotdeauna trebui sa fii fresh sa vii cat mai seducatoare si sexxy in fata iubitului tau incital mereu cand simtit nevoia atunci totu-l se va schimba nu e vb ca alti gandesc doar la sex.dar nu st! asa sunt Baietii facuti eu unaa as putea sta fara (sex) alte fete nu sunt ca, mine sau, ca tine! intelegii incearca sa fii altfel o sa realizezi mai multe c degeaba iubesti tu daca el nu iubeste... lasa putin mai jos sentimentele si distreaza-te. sunt alte lucuri mai importante in viata ca baietii sau sexu-l:-)
Cred ca tu te referi la baieti, ei simt foarte multa placere in timpul sexului. Si lor nu le poate reprosa nimeni ca s-a culcat cu mai multe pe cand fetelor le pot spune altii ca sunt curve daca se culca cu mai multi. Ei stau foarte linistiti in timpul sexului pentru ca ei nu au nici un risc. Sentimentele nu mai conteza atat de mult pentru baieti, fetele pun suflet chiar si in fiecare partida de sex. Sper ca te-am fost de ajutor. Funda?
Din pacate adolescenta e o perioada destul de intunecata dpdv hormonal in care baietii tind sa se "inmulteasca" Cele mai bazale instincte sunt cel de reproducere si apoi cel de supravietuire. Nu sunt niste nenorociti, doar asa functioneaza ei. Pe de-o parte, ancestral vorbind, asta e unul dintre motivele pentru care specia a dainuit in timp. Dar stai linistita, dupa varsta 20 de ani se duce mai mult sange la creier si parca incepem sa-l folosim si pe-acesta.
Ai dreptate. Sunt si sentimentele. Unii sunt mai disperati. Ai vazut porfesorii aceia care intretineau relatii cu fete sub 18 ani.
Baietii vor numai sex doar de la fetele care in afara de sex nu mai au nimic de oferit.
Eu nu stiu altii cum sunt, dar eu cand iti vad nick-ul si-l asociez cu poza, ma gandesc cum ar fi o partida de sex.
Da,mai sunt si altele,cum ar fi cultura,educatia,caracterul si cel mai important cariera, venitul, viitorul.
beausingurlamasamea întreabă: