Nu stiu.
eu sunt baiat. dar ama vut o fata care. la ea devenise problema asta.
s; au bagat parintii si au distrus tot.
faza e ca totodata va vor bine. adica sanu suferiti in preajma unui baiat sau nu il suporta ca poate e mai golanas. sau nu inspira incredere.
sunt fel si fel.
rareori se inteleg parintii tai. cu iubitu tau.
dar daca ai o varsta mai buna... 17-18 ani. nu ar trebui sa se bage parintii pentru ca tu iti faci un iubit de care esti constiienta ca il placi si nu te face sa suferi si din astea.
daca patesti ceva de genu asta. e ca patim toti.
e invatare de minte.
In cazul fetelor, cred ca tatii sunt mai protectori pentru ca stiu ce aveau ei in cap in perioada adolescentei si aici ma refer desigur la carte . E o perioada normala, care vine si trece. Daca le demonstrezi ca baiatul se poarta bine cu tine si e de bun simt, cred ca orice parinte si-ar da acceptul pentru relatie.
Parintii sunt un pic mai conservatori, si no fac cu intentie. Vor sa stie ca cel/cea pe care ne-am ales-o este potrivit/potrivita pentru noi si ca pot sa ne faca fericiti.De-asta le este un pic mai greu pana sa accepte, dar in final vor fi de acord cu alegerea noastra.
Desi nu sunt in aceasta situatie, incerc sa-mi zic parerea.Pt ca fiind prea indragostiti nu ne dam seama daca persoana respectiva este potrivita sau nu pentru noi... iar parintii privind din afara, isi dau seama cu usurinta de unele defecte.
Depinde acum cati ani ani, daca esti o adolescenta e absolut firesc, pentru ca ei nu vor sa accepte faptul ca te'ai maturizat, vor sa ramai fetita lor iar daca esti esti mai mare, inseamna ca vor sa iti controleze viata, ca sunt poate gelosi ca prietenul tau lear putea fura dragostea ta, sau pur si simplu cred ca el nu e "alesul", ca nu e potrivit pentru tine
Buna!
Deoarece se tem sa nu suferi dupa el/ea. Nu stii ce e in sufletul unui parinte cand isi vede fiul/fata plangand dupa /fata/baiatul de care tocmai s-a despartit.
Si da, intr-adevar. Uneori exagereaza prea de tot
Pa, pa.