anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce parintii sau alte persoane iti tot zic de greselile facute in primele relatii sau in alte relatii? De ce trebuie sa fie atat de enervant? Nu e destul doar odata sau hai fie, de doua ori sa-ti aduca aminte, dar nu la nesfarsit. Oare cand ma voi casatori si atunci imi vor zice? laughing) Stiu ca e o intrebare mai retardata dar noa, sunt si eu curioasa big grin

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Anumiti parinti cu convingeri morale ferme sau personale insa de natura mai deosebita, iti pot "toca" si zdruncina nervii la nesfarsit, intreaga viata. big grin

5 răspunsuri:
| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

In loc sa iti traiesti studentyia corepsunzator in camin departe de parinti strabatand cearsafuri tu stai sa le asculti behaiturile

| RAY a răspuns:

Poate parinti tau au asteptari de la tine sa ai o relatie cu bil gates si cum nu ai avut isi tot spun asta, normal ca e frustrant asta vor si ei sa te vanda pe banii scumpi au investit banii in tine pana la varsta ta

| WaterDrop a răspuns:

Pentru ca nu au efectiv cu ce sa`si umple timpul iar tu esti un copil problema. Fugi de acasa.

| anonim_4396 explică (pentru WaterDrop):

Ma asteptam sa-mi zici copilul Minune laughing)
Si multumesc pentru sfat, o sa fug de acasa pana la primarie, mai fac un pic de jogging. big grin

| WaterDrop a răspuns (pentru anonim_4396):

happy Aparent ai deja toate raspunsurile.