| mulajunior a întrebat:

De ce parintii sunt impotriva faptului ca copiii lor sa se masturbeze?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Fiindca in cazul a marii majoritati a parintilor chiar si cu o educatie culturala medie, le lipseste aproape tuturor si aproape in totalitate educatia sexuala necesara. Acesti parinti in loc sa ia in considerare rezultatele cercetarilor stiintifice si medicale pe aceasta tema, se ghideaza dupa etica si morala crestina si perceptele religioase anacronice propovaduite de niste preoti inculti, inchistati in "stiinta si convingerile" prevazute in biblie. laughing

| doctorandus a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Ba pardon, in Biblie nu scrie absolut nimic despre masturbare.

| doctorandus a răspuns (pentru corbulalbrosu):

"Dar subiectul masturbarii este unul foarte controversat. Crestinii au pareri variate despre cum vede Dumnezeu acest comportament. Din nefericire, nu pot vorbi direct in numele lui Dumnezeu referitor la acest subiect, deoarece Cuvantul Sau Sfant, Biblia, pastreaza tacerea asupra acestui aspect. Va voi spune ceea ce cred, desi sigur nu vreau sa contrazic ceea ce cred parintii tai sau pastorul tau. In opinia mea, masturbarea nu este ceva important pentru Dumnezeu. Este o parte normala a adolescentei, care nu priveste pe nimeni altcineva. Nu produce boli, nu face copii, iar Isus nu a mentionat-o in Biblie. Eu nu iti spun sa te masturbezi si sper ca nu vei simti nevoia sa o faci. Dar daca o faci parerea mea este sa nu te simti vinovat pentru asta." Dobson, James (2012). Preparing for Adolescence: How to Survive the Coming Years of Change (ed. Ebook). Grand Rapids, Michigan: Revell. p. 50. ISBN 9781441224835.

"Biblia nu spune nimic despre masturbare, deci nu putem sti ce gandeste Dumnezeu despre aceasta. Opinia mea este ca El nu ii acordă mare importanta. Nu te va face sa innebunesti, cum spune una lume. Deci iti recomand sa nu te simti vinovat pentru a o face." Dobson, James C. (2000) Preparing for Adolescence: Growth Guide. Delight, AR: Gospel Light. ISBN 9780830725021.

5 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Nu toti parintii sunt contra.

| tickey a răspuns:

Eu as prefera sa isi cunoasca singur corpul, inclusiv prin metoda asta, decat sa se trezeasca cu cine stie ce.

| StefanIntrebare a răspuns:

Gandeste-te ca ai fi tu un parinte si copilul tau mic si inocent ar face asta. Nu este un motiv sa il certi daca il prinzi, dar eu unul as fi trist.

Întrebări similare