| Mirel_Stoian_1989 a întrebat:

De ce? Pe cine iubesc nu am parte sa iubesc?!

9 răspunsuri:
| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Să o apreciezi pe fata visurilor tale, când îţi va zâmbi şi îţi va spune că nu e capăt de lume şi că nu va pleca niciodată de lângă tine.Din fiecare relaţie eşuată ai de învăţat câte ceva.Şi hai să îţi spun un secret. Când cineva pleacă de lângă tine, să îi mulţumeşti.Îţi oferă ocazia să găseşti pe cineva mai bun.Crede-mă,e mai bine să treci prin asta acum, decât să stai lângă cineva care nu te iubeşte cât meriţi.Plângi pentru tine şi apoi mergi mai departe.Din câte văd, ai doar un an în plus faţă de mine.Deci,nu ai de ce să îţi faci probleme. Încă ai timp să găseşti fata potrivită pentru sufletul tău.O dimineaţă frumoasă îţi doresc!

| DNSK a răspuns:

Si cine te iubeste nu are parte de tine. nu incerca sa-ti mai pui intrebari care nu au raspuns, sau nu le intelegem noi. tuturor ni se intampla si nici dracu' nu stie de ce. astia suntem noi

| h3r a răspuns:

Poate n-ai căutat pe cine trebuia.

Acum, lasă fetele și treci la nani.

| Felys a răspuns:

Iubirea nu este la schimb, te iubesc deci trebuie sa ma iubesti si tu, iubirea este o intamplare, se poate sa nu fie atrasa de tine persoana de care esti tu atras

| grab a răspuns:

Incearca intotdeauna sa privesti problema mai in ansablu pentru a te vedea si din afara cumva.
Nu e de ajuns sa tintesti o pesoana si din fantezia aia sa se nasca o pasiune reciproca. Sunt enorm de multe aspecte care concura la o atractie chimica intr-un final.
Studiaza mai atent macar filmele de dragoste cu cei de varsta cu tine in subiect.
Nu mai pune intrebari scurte si stupide.
Da-ne exemple mai clare de intamplari sau ratari in dragostea ta ca sa putem sa facem o analiza si sa elaboram niste premiste castigatoare cu care sa poti puncta in viitorul apropiat.
Succes!

| Arkhasas a răspuns:

Se mai întâmplă. N-ai cum să fii pe placul tuturor.

| LordCroft a răspuns:

Dintr-un singur motiv : esti prea uratwinking

| AnalbagRevine a răspuns:

Reguli in a face pe cineva sa te iubeasca
regula numarul 1: sa nu fii urat

| 50Grey a răspuns:

Firea omului este foarte egoista, vrei sa spui pe cine vreau sa ma iubeasca nu o face cum vreau si cand vreau eu, e cam acelasi lucru happy Rabdarea schimba totul. Diplomat, cu simt al culturii, fa un pressing constant dar de bun gust. o sa reusesti Good Luck.