Poate esti nebun ...sau urat ...nu glumeam fetele sunt cam fitoase lasale sa te bage ele in seama nu le baga tu ~!~
De ce te-ar baga?
Eu de obicei nu-mi fac o parere buna despre cei care "se baga in seama" cu mine.
Cum adica nu te baga in seama daca vb cu ele pe strada? Pai ce le spui? Nici eu nu te a-si baga in seama.Ma mir ca nu te iau la injuraturi si tu mai vrei sa te bage in seama.
Depinde ce le spui, nu fiecarei fete ii place ca un necunoscut sa inceapa sa vb cu ea. ar trebui sa incerci sa le abordezi in alt mod, sunt sigura ca vei avea mai mult noroc.
Ar trebui sa te bagi in seama cu fetele care le cunosti deja...si nu e frumos sa treaca o fata pe strada si tu sa te bagi in seama, asa, dintr-o data cu ea
Vezi tu. majoritatea au raspuns in diferite moduri dar cam aceeasi idee ci aia ca. nu mai face asta! ca ti-o iei sau ca primesti si o injuratura pe deasupra...
Ei. nu e chiar asa! depinde de fete, depinde cum li te adresezi! Nu ar trebui sa fie animale ca sa te agreseze verbal. daca te duci frumos la ele.
Daca ai o atitudine aiurea cu "ce faci frumoaso" e logic sa primesti un "pa-pa" frumos pentru ca. nu e nimic atractiv in asta si tu trebuie sa faci atractie. ca sa poata vorbi o persoana cu tine.
Poti sa intri in vorba cu fete in dif locatii. la paine, la magazin, cu vanzatoarea. etc.
Ideea e sa fi prezentabil si sa nu intrii in zona lor de comfort. adica prea aproape de ele cu un limbaj prea indiscret!
Tine cont de aspectu tau. de imbracaminte. etc.
Mai cere parerri la fete mai stapane pe ele. 23+
Pe mine una ma enerveaza cand se baga unnu pe strada in seama cu mine care habar`nu`are cum ma cheama.Nu ma cunosti nu te cunosc de ce vorbesti cu mine)?
Nu e urat. dar trebuie sa pastrezi o anumita distanta. Fiind un necunoscut si abordand cand nu e momentul potrivit. poti sa ti-o iei peste bot.
Femeile au motive sa fie irascibile deci vezi sa nu dai de din astea. ca e vai.
Daca iti schimbi fata si imi dai curu inapoi te vor baga sigur! ai incredere in mine!:*
Fetelor din ziua de azi nu le mai place sa fie agatate pe strada, incearca ceva mai romantic, sau invita o prietena de-a ta pe care o placi in oras
anonim_4396 întreabă: