| Nykol_2535 a întrebat:

De ce pentru baieti conteaza asa mult sexul?

14 răspunsuri:
| cossmy a răspuns:

D instinct d imperechere ai auzit? si ma rog, sa nu vitregim totusi placereabig grin

| Miauti a răspuns:

Gresit mai! noua nu ne pasa de sex, noua ne pasa sa va facem fericite. Pai gandeste, cine are satisfactia mai mare barbatul sau femeia.

| Anileda a răspuns:

Dar sexul nu conteaza doar pentru baieti, atat femeile si cat barbatii au nevoie de sex.

| Crs a răspuns:

Dar ce raised eyebrows pentru fete nu conteaza sau ce? hai nu va mai dati ranite oh go on

| Foxilikkkă a răspuns:

Pentru baieti sexul este la fel de important cum este si pentru fete! happy
Nu exista ca pentru baieti sa fie mai mult sau pentru fete si mai mult si tot asa...conteaza pentru ca...conteaza (imi scuzati cacofonia)! Sexul e necesar si e ceva normal.Nu inseamna ca pentru baieti conteaza mai mult ca pentru noi fetele.
Depinde si de personalitatea fiecaruia si de cum gandeste.

| Mik3 a răspuns:

Un baiat cu cat face sex mai mult cu atat se crede mai smecher, adic mai macho happy nu ca ar fi si cazu meuwinking

| Pain a răspuns:

Nu neaparat mik3, e ceva normal si necesar ca un baiat sa faca sex.Si daca intr-o relatie partenera dupa o perioada mai mare de cand sunt impreuna nu face sex inseamna ori ca e timida si ii e frica ori nu-l iubeste big grin, asa cred eu tongue... funda?

| vivigirl a răspuns:

Daca placerea e pe primul loc pentru ei.winking

| Cris_8138 a răspuns:

La aceata intrebata putem spori toata veata si totusi pina la urma no sa aflam raspunsul dar sexul este ceva ce i trebuie la baieti numai decit numai asta trebeue sa fie inca si cu fata iubita ca atunci у cu mult mai bine mai... dar nu cu una care numai pentru sex.

| Laryysuka a răspuns:

Pentru ca...
ei daca au parte de o fata "bine dotata"
sau nu numai...
daca sunt singuri cu o fata intr-un loc in care sa fie doar ei 2...
li se urca hormonii la cap si fac orice sa cucereasca ascea fata pentru a face sex cu ea!

| vladsm a răspuns:

Conteaza pentru ei la fel de mut cat si pentru voi.numai ca voi sunteti mai altfel si nu vreti sa recunoasteti."de ce pantru baieti conteaza asa de mult sexul?"mi se pare mie ca poate o-i fi idiot sau te comporti ca o curva virgina?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si pentru voi conteaza, dar sa zicem ca metodele de masturbare la fete sunt mai variate tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

GRESIT si GRESIT TOAtALUMEA...si intr-adevar fata are mai multa satisfactie dar nu acesta e motivul.Cand sunt baieti virgini hormoni o iau razna si se gandesc ca lear place.Alti nu sunt virgini de la 12-16 ani si li se pare ca le place dar nu e adevarat. alti intr-adevar o fat doar ca sa se creada smekeri [Paul]

| Dany12345 a răspuns:

Pentru ca a face sex cu un baiat inseamna ai face o imensa favoare
care nu poate sa i-o faca oricine

Întrebări similare