Da bineinteles ca, conteaza ce vrei? sa faca puscarie daca intretin relatii sexuale cu o minora? si da majoritatea baietilor de 15 16 17 ani deci am zis Majoritatea. nu toti. se gandesc la sex!
Nu pentru toti baietii conteaza varsta fetelor. Gigiku pe mine ma doare undeva daca e sau nu gros portofelul prietenului meu. Eu il iubesc oricum.
Din acelaşi motiv pentru care şi pentru fete contează destul de mult vărsta băiatului, care trebuie să fie cu cel puţin 10 ani mai mare, altfel nu-i bun. (poate exagerez, dar ai prins ideea).
Băieţii în general din câte-am văzut sunt dispuşi la relaţii cu fete mai mici, sau muult mai mici decât ei, invers mai rar. Practic tu la ce anume te referi?
Dau un caz concret de la care am pus si intrabrea : Ma plimbam cu prietena mea, si eu am vazut un baiat pe bicicleta care era cu un prieten, mi-a zambit si sigur ca si eu la fel. Apoi la un moment dat se opresc nu departe de noi si ma striga si imi cere telefonul, eu i l-am dat si mi-a spus ca ma va telefona. Apoi m-a sunat am vorbit despre toate si m-a intrebat si varsta dupa aia i s-a schmbat ft mult tonalitatea si a spus ca va mai suna.
P. S. dupa ce aflase cati ani am nu ma mai sunat ( era mai mare cu 2 ani )
linarkfts întreabă: