Mereu este acea competitie, care are cea mai draguta prietena si cine face ceva cu ea . Toti se cred mari macho .
Buna, dar pentru. fete nu reprezinta placere? Ele sunt la fel de dornice sa faca sex cu un baiat doar ca multe fete doresc sa o faca din dragoste, iar unii baieti prefera sa o faca doar din placere, desigur ca atunci cand iubesc o fata, o fac si ei din dragoste, insa multi nu se implica sentimental si doar fizic, sa se distreze si sa se simta bine.La o anumita varsta, pentru.baieti a face sex cu cat mai multe fete e ca si cum ar castiga mai multe meciuri, dar nu toti sunt la fel, ij plus cand ei se maturizeaza sau intalnesc o fata pe care sa o iubeasca cu adevarat, va inceta cu distractiile si a dori o relatie serioasa cu o singura fata.
Nu'i adevarat...nu de competitie, sau alte dracii. Pur si simplu pentru ca baietii simt mult mai repede placerea decat fetele si mult mai intens daca o fac cu o fata.Nu reprezinta un premiu, ci efectiv placere. E cel mai placut lucru pe care il poti face cu o fata:SEX
Nu e adevarat in legatura cu competitia baieti nu se intrec care are cea mai draguta prietena sau care e cea mai frumoasa pe care au bagat-o in dormitor e pur si simplu placere pura
Atat pentru fete cat si pentru baieti reprezinta in mare parte aceeasi placere pentru ca suntem amandoi oameni si asa este organismul nostru facut, doar ca femeile stiu sa joace teatru mai mult.
Pentru ei sexul e ceva ce trebuie sa obtina cat mai repede intr-o relatie. Stii, e prioritate. Eu nu sunt asa si cu siguranta mai sunt si alti baieti care au alte prioritati. Eu prefer ca sexul sa fie ca implinire unei relatii frumoase intre doua persoane care se iubesc.
AnonimFaraPereche întreabă:
anonim_4396 întreabă:
mariieshadow2000 întreabă:
RRSecularHumanist întreabă: