Tu cand ai descoperit ciocolata,de ce ai mai vrut?
Pentru ca ti-a placut!(by the way,sper ca-ti place)!
Nu a contat ambalajul,nici ce marca era,nici nu le mai tii minte,in mod sigur,doar gustul bun si satisfactia ti-au ramas in minte! Ai mai vrut,iar si iar,nu refuzi nici acum o bucatica de ciocolata...
Ei,asa e si cu baietii!
La varsta asta au descoperit sexul si-l cauta pentru satisfactia pe care le-o ofera!
Vor din nou si din nou!
Candva,peste ani,se vor maturiza, vor intelege ca sexul fara dragoste e un simplu exercitiu fizic si vor deveni atenti si la sufletul fetei.
E unul din motivele pentru care sexul e un joc de oameni mari, maturi, responsabili.
Ai inteles, sper.
Pe ce lume traiesti? Asta este chemarea naturii.Toate speciile de animale fac asta.Scopul este sa se inmulteasca.Noi,oamenii suntem asaaa, mai elevati. Daca erai alta specie(gorila de ex)aveai masculul dominant in fata caruia nu carteai.Te lua ala pe sus. Sper ca ai inteles si nu te-a deranjat exemplul meu.
Oricarei persoane careia ii place sexul mai mult decat ii place de acea persoana, nu o va vedea mai mult decat ca pe o bucata de carne. fara? incearca tu sa nu te masturbezi sau sa nu o faci mai mult de o luna sa imi spui daca rezisti
Dar nici fara nu l-as fi lasat... ceva a fost totusi intre noi, dar a fost si asta unul dintre motivele despartirii.
Discutati.voi stiti ce s-a intamplat
Asta e...de exemplu unii baieti de varsta asta pacalesc fetele tinere si le spune ca le iubeste si vor sa fie cu ele cand de fapt vor doar sa faca sex cu ele si apoi sa le dea papucii...asa mi s-a intamplat si mie noroc ca mi-am dat seama dupa 3 zile ca defat vroia doar aia asa ca l-am lasat balta si am astaptat momentul potrivit si baiatul potrivit pentru prima mea experienta.
Asa am hotarat si eu sa fac, numai ca el era foarte ok in rest din toate punctele de vedere, si chiar vroiam sa fim impreuna insa pe langa varsta a fost si distanta, noi inca tinem unul la altul numai ca el dupa ce ne-am despartit si-a gasit pe altcineva in 3 zile...
Pentru ca biologic masculul la pubertate are un singur scop sexul cat mai mult, in timp la femei conteaza un mascul care sa poate oferi un viitor, asta e diferenta, asa ne alegeam partenera/partenerul si acum cateva sute de mii de ani
barbati dupa fizic
femeile dupa cea ce poseda masculul
pinguini isi strang pietre inainte de a se imperechia nu te mira asta e evolutia, ai 15 ani ai invatat teoria evolutiei nu?
Si majoritatea fetele de pe planeta au in cap numai sex la fel ca baietii, nu multe se gandesc la viitor mai ales pana la o varsta de 25 de ani
Pentru ca la varsta aia urla hormonii in ei, iar la cum va imbracati voi fetele de aceeasi varsta sau chiar mai mici, la ce alt ceva s-ar mai putea gandi un baiat?
Pentru ca asa e generatia eu depilda am 14 ani dar am fost crescut intro casa cu 5 femei deci inteleg foarte bine femeia si tiu ce vrea
asa e mentalitatea lor asa au vazu la parinti si asa fac si ei cam asta e poblema dar nu-ti face griji u trebuie sa asteti baiatu ideal cu care sa faci sex cu toti profitori care stau 2 luni cu tine si dupa vor sex
Intr-o relatie de lunga durata sa stii ca sexul este unul dintre motivele care o face sa dureze si sa fie frumoasa.
Ca si fata, daca iubesti, esti iubita si apreciata nu inteleg de ce sa nu fi de acord cu sexul.
Pai... ca fata. daca vrei sa tii un baiat langa tine trebuie sa ii oferi si lui anumite placeri (daca ma intelegi). pentru ca daca nu ii oferi sa va duce la altele la care gaseste asa ceva. si dupa aia o sa spuneti ca ati fost inselate. SI NU nu se poate fara pentru ca un baiat ( mai ales la 18-19 ani! ) simte evoia sa faca sex siiiii nu poate sa stea mereu sa o rupa pe laba
Nu te da acum fetita cuminte, de parca tu nu vrei...strofe d-astea sa ai cu maica-ta, ca aici nu prostesti pe nimeni.
Nu am spus ca nu vreau...eram doar curioasa de ce. Si avand in vedere ca am doar 15 ani jum ar trebui sa fiu destul de cuminte.
Nu doar biologic si pentru ca barbatul are orgasm mai mereu in timp ce femeia depinde de barbat asta e diferenta intre orgasmul femenin si cel masculin, atunci creierul da in dependenta de orgasme-placere
Multumesc de lamurire!
anonim_4396 întreabă: