De plictiseala iese cu tine, fiindca nu are cu cine, dar inima lui este inca la fost iubita, de aceea iti vorbeste tot timpul de ea, fiindca pentru el doar ACEEA este femeia pe care o iubeste, tu nu esti decat o amica cu care isi petrece timpul, de plictiseala.
E clar ca nu o poate uita. Va fi greu sa isi intemeieze o relatie cu alta fata.
Și atunci de ce de fiecare data vrea sa ieșim, îmi sare in ajutor … aici îmi da cu virgula.
De plictiseala iese cu tine, fiindca nu are cu cine, dar inima lui este inca la fost iubita, de aceea iti vorbeste tot timpul de ea, fiindca pentru el doar ACEEA este femeia pe care o iubeste, tu nu esti decat o amica cu care isi petrece timpul, de plictiseala.
Ca sa intelegi ca nu e loc de mai mult. Stii vorba aia "bate saua sa priceapa iapa"? Cam asta face cu tine.
Adică tu umbli cu unul însurat și el îți spune cum a cunoscut-o pe nevastă și tu te superi?
Pentru ca cred ca vrea sa iti arate cat mai mult ca are pe cineva si tu sa il lasi in pace
Și atunci de ce continua sa ma caute sa ieșim?
Greu de dat cu părerea la problema ta. Ai aruncat una două informații și vrei sa afli ce anume? un răspuns la ce?
Vorbește cu el.:
"Ba, de ce mă tot cauți sa ieșim, dacă vorbești timpul de nevastă-ta?"
Și vezi ce zice...Dar ei cred ca ai mai omis din amănunte...
Personal, dacă el este însurat cum intuiesc, tu ești distracția, dar nu va renunța la soție pentru tine.
Pentru distractie