In unele cazuri da sau nu. Singuratatea nu minte si nu isi tradeaza stapanul. Ii arata numai adevarul in fata si ofera sansa libertatii. Ba chiar singuratatea accepta sa fie inselata cu alte femei sau barbati daca e o tipa dupa caz singura. Oricum multi realizeaza mai multe chestii in viata singuri decat legati de cineva. Imi zicea un cunoscut in zilele astea stai 1 an cu una faci copii dupa se satura si iti zice mars afara din casa, legea ii permite sa stea acolo si el in chirie ca boschetaru. Singur nu-i fura nimeni casa
Se cam mint singure, e un mecanism de apărare, dezamagiri in iubire, lipsa încrederii, suferința de dupa despartire induc aceste mecanisne, sunt si persoane care se simt bine singure nu putem generaliza
Incearca sa-si autojustifice faptul ca sunt singuri.
De multe ori poate, persoanele respective nu sunt capabile sa-si faca o relatie si le e greu sa recunoasca asta, si uite asa recurc la acest raspuns pentru a da mai bine.
Daca s-ar simti asa bine singuri sarmanii nu ar mai sta cu bulanii de pe TPU la vorbarie si si-ar face deja filme ca vorbesc cu fete ))))))
In ani, deja cand ajung la 35 anisori fara o relatie, fara nimic, doar laba multa si un job de rahat daca au, daca nu ajutor social/somaj se obisnuiesc asa... oricum am ajuns sa-mi dau seama de cine are relatie sau nu in real ma refer, in 99% din cazuri imi dau seama cine e cuplat sau nu dupa 5minute de vorbit la locul de fumat
Dacă ai prieteni, și mai ai totuși relații neoficiale nu cred ca te simți singur și probabil ca le e mai bine fără relații oficiale. Unii își doresc relație fiindcă au impresia ca asa sunt în rand cu lumea, iar alții chiar simt nevoia de a avea partener/a. Eu în prezent am o relație oficiala dar am avut perioade când nu am avut iubit și eram fericita. Aveam prieteni, aveam totuși admiratori dar nu relație, consider ca am avut cei mai frumoși ani în perioada aceea. Întradevar cautam sa-mi fac o relație fiindcă omul mereu își dorește ce nu are dar nu sufeream pe chestia asta
Pentru ca chiar se simt bine singuri. Nu depind de nimeni. Nu mananca ce nu le place. Dorm cum vor si cat vor. Se uita la telenovela care le place. Nu impart nimic. Nu se cearta etc.
Mecanism de apărare.
Depinde despre ce singurătate vorbești, singur nu am pe nimeni sau am vreo 2-4 parneri cu care mă întâlnesc constant? De ce o singura relație când poți avea mai multe?
De ce persoanele care au relații arata lumii cat de fericiți sunt ei? Când de fapt lucurile nu sunt chiar așa.
Nu vad vreun beneficiu enorm in a avea relație, ai mai multe de pierdut decât de câștigat. Și nu are rost sa intri într-o relație doar de dragul de a o face, daca nu ai găsit persoana potrivită mai bine singur.
Sau aduni vreo 37k€ pentru masina asta
https://images.app.goo.gl/WzYt2APbXtMrGQXL9
https://images.app.goo.gl/WzYt2APbXtMrGQXL9 apoi vin toate fomistele oferind vagin doar pentru a testa cei 325CP in partea din dreapta (copilot)
''2-4 parneri cu care mă întâlnesc constant? ''
Haidi bre magnatule tu te crezi Bilzerian )
Dar stati, zisesi PARTENERI?
Mmmmm
Nu, mă cred mai bun ca ratatul ăla care trăiește din banii lu tacsu care e miliardar și plătește femei sa pozele cu el.
Am deja cel puțin 2-3 femei care as putea face sex când vreau eu, vrei sa fi și tu una? Sau de ce te bagi in seama? Hm?
''Sau de ce te bagi in seama?''
Mi-a zis marmota sa iti spun ca e acilisea sarmana si tot inveleste ciocolata cu staniol ->''am deja cel puțin 2-3 femei care as putea face sex când vreau eu''
))
Ma scuzi de interventie
Atunci de ce esti virgin?
Daca ei singuri spun asta,fara sa-i intrebe nimeni,atunci da, poate fi un mecanism de aparare! Dar daca il intreaba cineva pe cel singur din an in Pasti de ce e singur si spune ca asa vrea el si spune ca ii este mai bine singur, atunci sunt mari sanse sa zica adevarul! Pentru el/ea simte cu adevarat ceea ce spune! In cazul primului, fie zice asta in continuu in speranta ca o sa ajunga sa creada asta(pentru ca in adancul lui isi doreste o relatie), fie incearca sa-si ascunda durerea!
Îţi spun din perspectiva mea, care sunt singură şi nici nu mă grăbesc să am vreo relaţie, deşi am 27 de ani, că mereu am fost şi sunt o singuratică. Nu din cauza marginalizării sau chestii de genul, doar pentru că aşa mi-e firea.
Nu îmi place agitaţia, nu îmi place să fiu în centrul atenţiei, deşi nu arăt rău nici dpdvd fizic nici dpdvd al figurii. Nu am probleme de natură psihică sau materială, doar că m-am născut cu dragul de singurătate.
Mereu am vrut să stau în umbră şi să fiu lăsată-n pace.
Prietenii pe care mi i-am făcut au fost puţini dar de bună calitate iar în ceea ce priveşte bărbaţii/băieţii, îmi plac cei cu 15-20 chiar 25 de ani mai mari decât mine, iar după cum îţi poţi da seama, majoritatea sunt însuraţi iar eu n-o să mă bag niciodată să fiu amanta cuiva, oricât de mult mi-ar plăcea de acel individ.
Cu băieţii de vârsta mea am avut decât amiciţii, atâta tot.
Unii chiar se simt bine depinde de persoana iți spun asta din proprie experiența, eu de exemplu sunt genul ala de persoana care de exemplu cand merge la vreo petrecere si vede un baiat frumos trebuie sa flirteze, sau si cand merg pe strada imi place sa Flirtez, sa glumesc sa am libertatea de a mă juca, sa am libertatea de a alege pentru mine unora chiar le place