| unu a întrebat:

De ce persoanele care practică prostituţia sunt considerate nişte gunoaie ale societăţii la fel ca tâlharii şi criminalii?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este o aberatie, nu cunosc pe nimeni care sa gandeasca asa.nu am auzit pe nimeni pana acum, care sa spuna ca femeile sau barbatii care se prostitueaza sunt niste gunoaie ale societatii. dar clar, in societatea in care traim, prefer curvele decat "normalitatea!

14 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, sti de ce? Pt ca isi vinde practic trupul pentru niste lei...sincer eu nu am nimic cu nimeni, dar prostitutia este un mare pacat in primul rand, o fac doar pentru bani, cu care apuca si asa sunt oamenii rai si critica, de aceea ele sunt bataia de joc a fiecarui barbat care doreste doar o aventura, le foloseste, le plateste si le lasa, isi vad de drum, iar ele isi continua` munca`... daca vor bani sa munceasca ceva cinstit si nu sa pacatuiasca in halul asta, daca vor placere, sa aiba un partener nu pentru bani... oricum nu am nimic cu nimeni, fiecare face ce vrea si ele sunt tot oameni, dar ceea ce ma cam enerveaza este faptul ca barbatii apeleaza la ele si isi bat joc... daca chiar asa mult le critica, le considera gunoaie, atunci pentru ce le platesc, si ea e de vina dar barbatul daca nu ar vrea, nu s-ar ajunge la asa ceva...

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Pentru ca, (desi exista si unele elemente aflate foarte jos pe scara sociala, si fac asta in loc sa fure, sparga sau omoare...) nu toti au avut sansa sa fi citit despre prostitutia sacra din vechime, despre cat de respectate si venerate erau acelea, si poate si pentru ca "satulul nu crede flamandului!" - e greu sa intelegi unele lucruri, daca nu ai o anumita cultura, maturitate, profunzime si, pur si simplu, intelegere calda, umana! Plus a nu se uita ca este numita si cea mai veche indeletnicire... nu necesita scoala, ci doar aspect, necesitate sau, "predilectie" - (pentru ca exista si prostitutie de lux!) si disponibilitate... A mai auzit cineva de "vivandierele" de pe langa armatele de cruciati?! Q. E. D...

cami
| cami a răspuns:

Si ce ai vrea sa fie considerate? Mari doamne? Niste tarfe. Sa dea cu matura pe 5 milioane nu le place, pai da' ca e mai usor s-o ia in gura.

| Silvia a răspuns:

Nu.Nici chiar asa, totusi.Sunt niste tarfe, dar nu trebuie sa fie asociate cu talharii, sau mai rau...cu criminaliistraight face.
Ele fac asta pentru ca nu au un servici, pentru ca asa strang mai multi bani etc. Voi chiar credeti ca lor le face placere ceea ce fac? O fac de nevoie...
Parerea mea...big grin

| mary_5801 a răspuns:

Cunosc 3 fete care lucreaza in club de noapte, si credeti-ma ca sunt mai cinstite si au mai mult suflet decat unele care fac o munca respectabila, si se dau neveste bune dar pe la spate isi incornoreaza barbatii.hai sa nu fim ipocriti sa improscam cu noroi ca am scapat de mult de comunism.

| frumusica80 a răspuns:

Poi nu noi ar trebui sa judecam ce oameni fac, cine poate judeca este dumnezeu nu noi.pa

| unu explică:

1. Am spus intenţionat "pesoane" pentru că nu mă refer numai la femei;
2. Mie mi se pare că persoanele care practică prostituţia fac un serviciu la fel de util ca şi cele care fac masaj sau fac manichiura. Există o anumită demnitate şi în acest caz. Dacă practici prostituţia nu înseamnă că eşti forţat/ă să faci sex cu oricine. Am auzit odată un taximetrist care spunea că unii consideră taxiurile ca un wc public: intri în el, îţi faci treaba şi pleci. Bineîţeles că taximetristul nu era de acord cu ideea asta.
3. Nu cred că o persoană care practică prostituţia poate fi considerată vinovată de infidelitatea cuiva.

Mulţumesc pentru răspunsuri. Am să aleg şi un răspuns câştigător (probabil pe psihosex), dar mai aştept şi alte răspunsuri.

| ariana_5123 a răspuns:

Pt ca asta sunt.Isi bat joc de ele in ultimul hal asa ca nu consider ca ar trebui respectate.Niste gubele de gunoi in care arunci gunoiul si pleci. Sorry dar asta e parerea mea. Pa pa

| nuxerette a răspuns:

Femeile care practica prostitutia in general, o fac pentru ca nu au incotro. Fie au guri de hranit acasa si trebuie sa aduca bani, fie sunt folosite de proxeneti si batute. Nu sunt nici criminale, nici talhare, nici pacatoase. Sunt femei care au nevoie sa fie dirijate pe o cale mai buna. Si intre noi fie vorba, cel fara de pacate - el sa arunce piatra. Cred ca nimeni nu este in masura sa judece un alt om. Sunt niste femei ca oricare altele si ganditi-va cum ar fi daca ar trebui, Doamne Fereste, sa ajungeti in stadiul in care nu aveti incotro si trebuie sa faceti bani repede. Unde este compasiunea pentru ceilalti? Nu sunt gunoaie, ci VICTIME. Victime ale unei societati care nu vrea sa vada mai departe decat varful nasului.

| madyyy18 a răspuns:

De cele mai multe ori acestea sunt femei care simt nevoia de dragoste, afectiune si nu in ultimul rand dorinta de a se remarca problema e ca nu sunt judecate gresit de catre toti ci doar de uni cu o mentalitate mai invechita.Eu una sunt de acord cu asta nu am nimic impotriva daca aceste femei ar avea analizele facute si repetate saptamanal, daca ar fi puse intr-un loc unde sa nu fie atacate de unele ijuraturi sa nu stea printre gunoaie si temp mai mari sau mai mici aprox 75% dintre noi suntem d acord cu asta numai daca se fac in locuri special amenajate nu pe strazi cu pesti si mai stiu eu ce natii din astea in rest despre fetele care fac pe cont propriu si au un apartament sau la hotel e totul perfect BV lor

| Kanghu a răspuns:

Eu cred ca nu ar mai trebui considerate in felul asta chiar daca acele femei nu vor sa castige bani cinstit eu zic ca mai bine le lasi in pace sa isi strice trupul pe niste lei doar sunt decizia lor nu?

| cristim24 a răspuns:

Pentru ca sunt judecati de oameni cu mintea ingusta. Pentru ei, ce fac, este placere, un mod de viata sau un job. Cine sunt cei care-i critica? Sa ridice primul piatra...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Simplu, pentru că nu iubesc.
Criminalii nu îndrăgesc victimele, tâlharii agrează bunurile altora, etc.
Este și asta un mod de supraviețuire, o latură a societății în care trăim.
Pa, pa.

| mironica a răspuns:

Un raspuns foarte corect cel al lui Psihosex. Nu sunt considerate ca si talharii sau criminalii (pentru ca nici nu sunt pedepsite ca si ei), dar sunt foarte dusmanite de restul femeilor pentru care reprezinta o amenintare daca partenerul lor apeleaza la serviciile oferite de acestea. Eu respect persoanele care practica prostitutia, caci vin in intampinarea nevoilor multor barbati si nu fac decat sa practice cea mai veche meserie din lume. Vor mai trece niste ani pana cand vor disparea radacinile comuniste si din tara noastra si lumea nu va mai fi asa ingusta la minte incat sa judece viata persoanala a altora. Atunci aceasta meserie se va practica intr-un cadru organizat, fetele vor fi mai bine informate si protejate si toata lumea va fi mai fericita.