Hai sa nu generalizam.
Eu nu stiu cum procedeaza altele, nici nu ma intereseaza. Eu sunt mai directa si in momentul in care imi face oferta unul neatragator din punctul meu de vedere, pur si simplu ii spun adevarul.
Restul fetelor probabil procedeaza astfel din teama de a nu ramane singure, astfel considera ca e bine sa isi pastreze rezerve. Pe viitor va prinde bine.
1 * -Este friendzone, nu freindzone!
2 * -Daca o fata nu place un baiat, ii e frică să ii zica asta.Sau poate crede că se va indragosti de el, sau ii e frică să nu il piarda.
Fetele/femeile sunt mai rele. Decât sa plângi pe umarul uneia care a doua zi te bârfește sau inventeaza lucruri, mai bine ai un amic baiat. Plus ca poti obtine si sfaturi din perspectiva masculina.
Pentru ca femeile sunt pline de vanitate, se hranesc cu sperantele baietilor din jur. De cele mai multe ori nici macar nu o fac constient.
Faceti voi ceva gresit, eu mi-am tras-o cu toate fetele cu care am fost prieten bun. Mai putin cu cele care erau combinate cu unii dintre prietenii mei. Adica nu cu toate...
Serios?
Da...
Wow si cum e in zona aia
Foarte trist.
Schimbati sexul si poate mai discutam
Deci esti homosexual?
Demonstrezami ca esti fata
Iubesc site-ul asta http://www.superpantofi.ro/
Lasa vrajeala
Da' cum vrei sa demonstrez?
Call me baby
Dar, mi-e rusine.
Hai cu tupeu sau mori acolo in zona
Baby, pls.
, trecem prin viata veseli,
Cand nu exista fapte bune ci doar interese,
Tot noi, ne privim cu ochii plini de venin,
Viata e trista dar noi continuam sa ne zambim.
Eu n-am freindzone
Cred ca tu esti adevarata fata de aici.
Serios misto
Dar tot te iubesc.
Doar sti cat cred in fete nu? te cred draga
Imi pare rau pentru tine dar nu, de ce ai pus intrebarea aia daca ma iubesti?
Asa imi manifest eu afectiunea.
Afectiunea feminina
Esti in friendzone pentru ca esti considerat neatractiv si inofensiv. Un fel de gandac.
Noi nu le spunem "băieților drăguți" că nu îi placem deoarece acești "băieți drăguți" se enervează foaaarte tare atunci când o fată se declară neinteresată.
Daca esti in friendzone, e clar ca nu ii place de tine, trebuie sa fii retardat ca sa nu iti dai seama. Daca ii placea, nu te tinea in friendzone. Nu stiu de ce sunt baietii asa confuzi legat de subiectul asta.
anonim_4396 întreabă: