| midas92 a întrebat:

De ce pretuim pe cineva doar dupa ce moare?

13 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Pentru ca atunci realizam cat de important a fost de fapt pentru noi. Vezi tu... dupa ce moare incepi sa iti amintesti clipele frumoase petrecute cu persoana respectiva, incepi sa ii duci lipsa.

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Pentru ca aveti impresia ca totul vi se cuvine. Ar fi un moment bun sa apreciati mai corect ceea ce aveti. Eu nu sunt in aceasta categorie. Dupa ce moare cineva simti pierderea, golul pe care il lasa, dar faci o mare greseala sa nu fii recunoscator pentru ceea ce ai.

| Rukhsandra a răspuns:

E stresant sincer... pana sa moara vreo vedeta n-o baga nimeni inseama cum moare te intoxica cu ea

| Emma a răspuns:

Buna intrebare!
Din pacate asa este, nu stim sa pretuim ceea ce avem, abia dupa ce moare ne dam seama ca gresimsad
nu stiu de ce se intampla asta, dar nu`i bine:yawn

| Atotstiutorul a răspuns:

Pentru ca Dumnezeu nu faca rating dar Diavolul da. by Laurentiu Cazan

| xandra_3994 a răspuns:

Deoarece nu am stiut cat este de valoroasa, iar cand moare atunci ii este recunoscuta adevarata valoaresadpacat, mare pacat.@rukhsandra ai mare dreptate, atunci cand e in viata ar trebui sa o pretuim, nu dupa ce moare:-J

| elena5stefania a răspuns:

Ppai...atunci cand este langa tine il dispretuiesti, il jignesti il faci sa sufere pentru ca el incerca sa iti dea niste sfaturi sau sa te ajute si apoi cand nu mai este...
ti-e greu fara el sau ea totul pare priedut nu mai ai cui sa-i spui necajurile sau cu cine sa te mai bucuri

| Miha_4414 a răspuns:

Probil atunci ne dam seama cat de mult tineam la persoana respectiva si atunci ne pare foarte rau.

| Firry a răspuns:

Pai nu stiu.
poate pentru ca pana atunci nu ne dam seama cat de mult valoreaza pentru noi... poate ca abia dupa ce moare ne dam seama cine a fost cu adevarat...

| justAgirl_8912 a răspuns:

Pentru ca stim ca nu ii vom mai vedea niciodata...

| AlyNa_6682 a răspuns:

Pentru ca abia cand ai pierdut acea persoana iti dai seama ce ai pierdut

| AlyNa_6682 a răspuns:

Pentru ca abia cand acea persoana nu mai este iti dai seama ce ai pierdut

| Zohann a răspuns:

Simplu.
Pentru ca nu stim sa traim
Pentru ca nu ne dam seama de fapt ca traim si punem pret pe unel lucruri minore inloc sa ne uitam ce frumoasai viatabig grin chiar daca uneori nu ne merge totul bine stim ca viata e frumoasa si trebuie so pretuim impreuna cu prietenii cei mai buni si cu familia pentru ca suntem oameni dar uitam asta atunci can suntem fericiti.
neaducem aminte ca suntem muritori abia la o boala can se reflecta slabiciunea noastra si neputinta
atatbig grin

Întrebări similare