Nu mai fi aşa de sigură că nu te-ar trăda niciodată.
Plus că, la câte întrebări văd pe-aici cu fătuci cărora li se pare cel mai atrăgător băiat exact prietenul celei mai bune prietene, mai bine evită şi ascult-o pe ea că ştie ce spune!
Şi-n plus, de ce trebuie să se cunoască? Ce? I-l prezinţi prietenei tale ca pe un trofeu? Ca pe noua ta cucerire?!
Probabil ca nu te-ar trada niciodata si de asta se si fereste sa se intalneasca cu el. Daca au mai vorbit pe mess e posibil ca prietena ta sa inceapa sa il placa si poate o intalnire cu el live stiind ca el e prietenul tau i-ar face ei rau. Daca nu vrea eu cred ca nu ar mai trebui sa insisti
Poate prietenei tale ii place de el, si de asta evita, daca e prietena ta cea mai buna gandeste bine ca sa evite accest lucru. S'au poate e cum spune ea ca se simte in plus, faceti o iesire mai multi, s'au sa il ia si ea pe prietenul ei, daca nu are un prieten bun un amic ceva, s'au iesit un grup mai multi ca sa aiba si ea ce sa faca nu sa fie nevoita sa se uite la voi cum va pupati , ca si eu mas simti in plus. S'au vorbeste cu ea, depinde si de cat timp esti cu baiatul asta, ca daca esti de putin timp nu se merita sa te certi cu ea pentru el, eu sincer nu as renunta la o prietena buna pentru un baiat, pentru ca baieti gasesti la orice pas. :*
E normal, si eu fac asa. pot exista mai multe motive. poate stie ca sunteti fericiti si o doare putin cand va vede impreuna.sau.poate chiar vrea sa stea departe sa nu apara discutii.eu zic sa ii propui sa iesiti, dar nu doar voi 3, mai ia un coleg cu voi sau o colega, sa nu se simta in plus
Mi se pare normal asa! De ce vrei sa-l cunoasca neaparat? iubitu e iubit, prietenia e prietenie sa stii, nici eu n-as fi de acord... pot aparea discutii sa stii de la o simpla cunostinta... mai bine lasa lucruruile asa, exista si varianta sa-l placa si de aceea nu vrea, dar daca ea nu vrea asta e.
Daca ar avea si ea prieten atunci da! dar ea crede ca poate nu ii va fi interesant poate chiar va fi in plus! mai bine nu o fortsa.sau mai ia pe cineva la plimbare.
E ceva obisnuit.Stiu ca si eu am facut la fel cu prietena mea, adica n-am vrut sa-i cunosc iubitul.De ce? Pur si simplu si asa la cate imi spunea despre el aveam impresia ca il cunosc, deci unele pareri facute nu se potrivesc nici acum, dar nu asta conteaza.Nimeni nu e obligat sa cunoasca o persoana, doar daca vrea! Daca ea nu vrea, las-o, arata-i poze daca vrei. N'o mai sacaii atata
maria91r întreabă: