Ea este prea mica si ar trebui sa mai astepte minim un an si jumatate pana sa-si inceapa viata sexuala.
Apoi, viata sexuala se incepe intr-un cuplu numai dupa stabilirea unei intimitati, unei relatii bazate pe sentimente si respect. Cine naiba a mai auzit de sex intr-o relatie de o saptamana? E absurd sa-i ceri asa ceva. Trebuie sa construiti relatia, s-o cosolidati, macar 6-8 luni nici prin cap sa nu va treaca de sex. Abia apoi puteti incepe cu mangaieri mai indraznete, etc, asa incat cam la varsta ei optima (17, 5-18 ani) sa ajungeti si la sex. La o saptamana de relatie, maximul de intimitate e un pupic cast pe buze, asta daca o respecti si vrei de la ea o relatie adevarat, nu doar sex lipsit de orice insemnatate.
Luchass, in intrebare nu scrie cine are 16 ani, iar eu nu prea citesc celelalte raspunsuri ca sa nu fiu influentata de ele. Sincer, iesirea ta este agresiva si exagerata si nu o inteleg. Dar, in fine, nu trebuie sa inteleg eu orice, unele lucruri sunt in afara intelegerii oamenilor obisnuiti. La 18 ani este oricum foarte aproape de varsta minima la care ar putea sa-si inceapa viata sexuala, asa ca raspunsul ramane in linii mari valabil.
Cu siguranta vrea sa vada ce e de capul tau...incearca sa o faci sa prinda putina incredere in tine, incearca si cu niste locuri romantice...cina in 2,, plimbari sub clar de lunasi iti garantez ca o sa ajungeti in pat
Cine are 16? Tu sau ea? Dacă tu, atunci tare o să mă mai oftic de norocu' altora.
Și apoi, de câte ori ați ajuns voi în pat într-o săptămână? Eu prind pe unde pot, bănci, boscheți, om răpezit și practic, ce să-mi ceri... Dar tu, în pat cu ea și n-ai reușit s-o convingi? Mă dezamăgești...
Deci e o saptamana, de pe 2 pana azi, eu am 16 ani dar par mult mai matur ea stie de varsta mea, intr-o saptamana s-au intamplat f. multe...
am fost cu ea acasa, am prezentat-o, la fel a facut si ea
am ramas de 2 ori singurei, in camera... dar uite, zice ca e prea devreme... ce sa-i fac? nu stiu cum s-o conving, am nevoie de un sfat!
Bananacantareata87 întreabă: