| mario a întrebat:

De ce prietena mea in timpul penetrarii, se mangaie pe clitoris? nu e de ajuns ce ii,, ofer,, eu si are nevoie de un mic,, ajutor,,?

13 răspunsuri:
| Barajag a răspuns:

Probabil vrea sa te excite mai mult, ar trebui sa te bucuri, nu sa-ti pui "n" intrebaribig grinBafta!

| VodkaCoca a răspuns:

Ca sa intrebi tu, ca daca ea nu isi mangaia clitorisul tu nu aveai ce intrebare sa pui acum. happy

| MonicutZZa a răspuns:

Eu una cred ca vrea sa iti arate ca acolo trebuie sa mai insisti si asta e logic pentru ca ala e cel mai excitant punct al femeilor. Ma rog, poate sa faca asta si pentru a-si intensifica placerea. Unele femei au nevoie de penetrare dubla, altele de stimulare vaginala si clitoridiana in acelasi timp, difera de la femeie la femeie.

| mario explică:

Nu draguta, am o prea mare curiozitate si in zilele urmatoare o sa pun mult mai multe.pai poti sa imi lasi id tau sa descoperi mai multe despre minewinking

| MANDY_2679 a răspuns:

In 2-3 zile ai pus 41 de intrebari
laughing

ai dat de internet, puisor >big grin

| MANDY_2679 a răspuns:

A, da?happy
serios
?

| mahoney a răspuns:

Clitorisul e cel mai excitabil punct. majoritatea fetelor obtin orgasm clitoridian, nu vaginal happy
Deci ar trebui sa insisti si tu acolo... dar daca o face ea, n-ai decat sa te bucuri happy

| g3orgy a răspuns:

Eh na laughing)

oi fi mai sti intreab-o pe ea si vei aflawinking

| Angelina01 a răspuns:

Ce face? vai doamne eu nu inteleg d c face asta inseamna ca nu o exciti indeajuns si mu ajunge la placerea maxima cu tine spune i ca nu iti place chestia asta pentru ca daca nu ii vei spune ea va continua sa o faca asa intruna

| maia_7858 a răspuns:

Cum ziceau si altii ne excitam mai mult, si ne ajuta sa avem un orgasm,, vaginal ". Cand ai orgasm e doar unul nu mai multe.ca sa simta mai intens excita tu primul clitorisul si apoi o sa vezi ca va avea orgasm imediat ce intri an ea si o sa fie bine pentru amandoi, voi de obicei nu aveti probleme dar pentru o femeie e mai greu sa,, vina"si apoi se simte ca un obiect. nu fii unul dintre aceia.pa

| Ancutzza21 a răspuns:

Pai cam asai.nu neaparat tu esti devina poate asa se simte ia mai bine, bine ca se simte bine si asahappydecat deloc

| adi2d0 a răspuns:

Prietene sunt foarte curios ce varsta ai?

| adi2d0 a răspuns:

Prietene am si eu o curiozitate...cati ani ai? Dupa intrebarile pe care le formulezi nu mai mult de 16-17... daca ai mai mult de atat atunci ai o problema grava sincer si fara suparare!