Probabil vrea sa te excite mai mult, ar trebui sa te bucuri, nu sa-ti pui "n" intrebariBafta!
Ca sa intrebi tu, ca daca ea nu isi mangaia clitorisul tu nu aveai ce intrebare sa pui acum.
Eu una cred ca vrea sa iti arate ca acolo trebuie sa mai insisti si asta e logic pentru ca ala e cel mai excitant punct al femeilor. Ma rog, poate sa faca asta si pentru a-si intensifica placerea. Unele femei au nevoie de penetrare dubla, altele de stimulare vaginala si clitoridiana in acelasi timp, difera de la femeie la femeie.
Nu draguta, am o prea mare curiozitate si in zilele urmatoare o sa pun mult mai multe.pai poti sa imi lasi id tau sa descoperi mai multe despre mine
Clitorisul e cel mai excitabil punct. majoritatea fetelor obtin orgasm clitoridian, nu vaginal
Deci ar trebui sa insisti si tu acolo... dar daca o face ea, n-ai decat sa te bucuri
Ce face? vai doamne eu nu inteleg d c face asta inseamna ca nu o exciti indeajuns si mu ajunge la placerea maxima cu tine spune i ca nu iti place chestia asta pentru ca daca nu ii vei spune ea va continua sa o faca asa intruna
Cum ziceau si altii ne excitam mai mult, si ne ajuta sa avem un orgasm,, vaginal ". Cand ai orgasm e doar unul nu mai multe.ca sa simta mai intens excita tu primul clitorisul si apoi o sa vezi ca va avea orgasm imediat ce intri an ea si o sa fie bine pentru amandoi, voi de obicei nu aveti probleme dar pentru o femeie e mai greu sa,, vina"si apoi se simte ca un obiect. nu fii unul dintre aceia.pa
Pai cam asai.nu neaparat tu esti devina poate asa se simte ia mai bine, bine ca se simte bine si asadecat deloc
Prietene am si eu o curiozitate...cati ani ai? Dupa intrebarile pe care le formulezi nu mai mult de 16-17... daca ai mai mult de atat atunci ai o problema grava sincer si fara suparare!
catalin48 întreabă: