| alynt1 a întrebat:

De ce prietena mea vrea sa facem sex decat oral de cate ori am facut sex normal a spus ca odoare pentru mine e odilema

5 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Preludiul la voi există?
Durerea poate indica și o afecțiune ginecologică, trebuie să facă un ecograf sau un control de specialitate.
Pa, pa.

| EuCuTine a răspuns:

Pai nenea incearca si u sa aprinzi motoarele cuvantul PRELUDIU iti spune ceva sau acum ai auzit de el prima data. Dar poate are o problema medicala dar nu grava ceva minor.Sau poate ai u. i. prea mare si o deranjeaza. Nu toate fete vor. i. mare sau groasa. Funda

| Tweetymrrr a răspuns:

Ne intrebi pe noi? Intreb`o pe eawinking. ti-a spus ca nu mai vrea.Ar trebui sa-i respecti decizia.Cu toate ca eu una n`o inteleg.thinking
Tu de ce crezi ca e o dilema? eu zic ca nu e nevoie de acest contact fizic. Va iubiti si gata! Sau e doar atractie fizica si de`aia e dilema/raised eyebrows. De ce este vorba mereu despre asceasta intrebare: ce e asa de ciudat: fata s`a saturat sa te folosesti de ea.

| carmi_6480 a răspuns:

Probabil nu era suficient de excitata sau are probleme si trebuie sa mearga la un ginecolog, si mai exista si varianta in care ai fi tu prea dotat pentru vaginul ei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fii fericit ca ti-o suge!