| gaby37 a întrebat:

De ce prietena mea vrea sa stam ascunsi ii e rusine cu mine?

9 răspunsuri:
| elasexygagica a răspuns:

Mai mult ca sigur ca da, nu inteleg dc umbla cu tine daca ii e rusine...

| sylar2007 a răspuns:

Ori ii e rusine cu tine ori mai are inca un iubit

| BomBonika_9617 a răspuns:

Ar fi si asta o varianta. Sau puri si simplu ne e pregatita sa se afiseze cu tine:pe poate o vede cinevaa si mno:pe

| lolytagirl a răspuns:

Nu cred ca ii este rusine cu tine. Unele fete se ascund si isi ascund relatiile din cauza parintilor.Au teama d parinti.Si le este frica de ceea ce ar putea spune parinti sau prieteni.

| ghineanamaria a răspuns:

Nu iti face griji.Si eu faceam asa cu fostul.
Sunt mai multe motive:
1.ii e frica de parinti
2.ii e rusine sa te pup in fata altora(e un lucru intim nu trebuie facut asa in fata tuturor)
3. poate ca esti primul prieten
4.e mai timida
5.nu ii place sa fie barfita sau numita c... ca umbla cu toti

etc
sunt destule motive
nu vreau acum sa spun ca are pe altcineva sau asa dar o poti intreba ff bine si pe ea
Ea trebuie sa stie mai bine ca doar ei ii e rusine nu stim noi sigur.
Dar rusine cu tine nu are (cred)de ce sa ii fie.

| Demetriavic a răspuns:

Probabil are pe altcineva si nu vrea ca acea per sa aflehappy

| clauphotograph a răspuns:

Nu neaparat asta dar poate ca vrea intai sa vada cum merge relatia si sincer e mai bine asa la inceput sa nu afle mai nmeni deoarece nu exista incredere intre voi si de la o simpla vorba sau barfa spusa de asa zishi prieteni ai vostri care va vor raul va puteti desparti asa e bine sa stati ascunsi si sa se formeze increderea dupa aia va puteti afisa

| claudiufarcas01 a răspuns:

Of of of ie frica sa nu va vada vreo baba sau matusa ceva si so parasca la maicasa... ca stie ca bataia doare

| gabymaria a răspuns:

Da si asta lolytagirl da eu ca de ex. in interiorul meu am tinut fooarte mult la el da mi-era rusine deoarece nu era chiar frumusete intruchipata si asta poate sa fie una:pe