| 90210 a întrebat:

De ce prietenii baietilor care sunt in relatii simt mereu nevoia sa le strice relatia? De exemplu iubitul prietenei mele are un prieten de vreo 10-12 ani si tot il zapaceste pe iubitul ei sa mearga cu el la Untold. Prietena mea nu se poate duce si cand i-a spus ca nu merge fara ea, tipul s-a enervat si i-a zis s-o lase acasa. Chiar nu poate sa priceapa ca au o relatie? Si prietenul iubitului meu tot il zapaceste pe iubitul meu sa ma lase acasa de ziua lui (ziua de nastere a iubitului meu) ca sa poata sa mearga in club sa agate fete. Prietenul meu e din Constanta si eu nu pot merge la Constanta cu el in weekendul asta de ziua lui pentru ca am de facut un proiect la facultate, dar oricum i-am zis ca iesim de ziua lui. Prietenul asta al lui tot ii face spume ca de ce nu vine la Constanta si sa nu mai tina atata cont de mine. Oamenii astia chiar habar n-au ce inseamna sa fii intr-o relatie?

Răspuns Câştigător
| Freya1 a răspuns:

Daca iei in considerare parerea unor baietii singuri sau a unora ce nu vor o relatie cand tu ai o relatie serioasa de care vrei sa ti e nasol.Nu ai ce pareri sa auzi.
Cand iti iei pe cineva il iei si la bine si la rau nu doar la distractie.Si eu am zi de nastere sau momente in care trebuie sa ma distrez sau sa primesc cadouri, dar daca nu se poate inteleg.Sa iti spun o chestie, am avut zile de nastere sau de 8 martie sau etc in care poate nu am primit nimic pentru ca aveam probleme financiare si mai bine acceptam ca acei bani sa ii tinem sau sa ii investim in ce ne trebuie in casa si pentru bunastarea relatiei decat sa ii sparg intr-un club sau pe un cadou pentru ca e ziua mea.Pot sa ma sarbatoresc oricand am posibilitatea si nu incurc pe nimeni,nu trebuie neaparat in ziua aceia daca nu se poate.
Cred ca totul tine de respect,iar daca cel de langa tine nu constientizeaza cand nu se poate sau te lasa balta pentru un alt asazis prieten ce nu intelege ce inseamna o relatie nu ai de ce sa mai stai langa el.Un prieten iti accepta deciziile, te sustine si nu iti huleste alegerea adica partenerul pe care l-ai ales si pe care il iubesti.
Si eu am o prietena buna, dar niciodata nu a incercat sa ma indeparteze de baiatul cu care sunt. Daca se poate sa ma vad cu ea sau sa iesim ok, daca nu pot intelege nu imi baga bete in roate pentru ca nu ma va lua ea de femeie si nu ea imi va face copii.Iar eu iti spun sincer nu pot sa imi abandonez iubitul fie ea si ziua mea pentru o distractie in club, daca se poate sa mergem impreuna bine daca nu profit de ocazie sa petrec o zi frumoasa cu el sau chiar sa si plang langa el daca e nevoie si daca ar trebui sa fie o zi speciala.Asta inseamna relatie si iubire adevarata.
Mai sunt ce pica de comun acord sa mearga separat in anumite locuri, dar asta daca amandoi sunt de comun acord nu daca unui ii pica prost sau sufera.

Răspuns Apreciat de Editori
| Lioana a răspuns:

In cazul prietenei tale, nu vad de ce ar vrea prietenul iubitului ei sa ii desparta doar pentru ca l-a chemat la un concert la care ea nu poate sa mearga. E o invitație intre prieteni. Baietii pot sa iasa cu prietenii chiar daca au iubita asa cum si fetele pot iesi cu prietenele. Nu li se taie legaturile cu ceilalti. Nici oamenii casatoriti nu stau 24/24 ore impreuna.
In cazul tau, prietenul iubitului are o dorinta egoista de a petrece el impreuna cu iubitul tau. E decizia iubitului tau ce alege iar tu ai putea sa mergi cu el chiar daca ai de facut proiect pentru facultate. Il poti face si la Constanța daca e cazul sau poti sa il faci zilele astea inainte de weekend.
E important sa nu fii egoista si sa fii alaturi de iubitul tau de ziua lui respectandu-i decizia.

12 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Din invidie.

| Adry05 a răspuns:

Toti fac asa pana se baga ei intr-o relatie, e logic ca n-ai cum sa intelegi ce inseamna devotamentu pentru o persoana si sa smti nevoia s-o iei cu tine pana n-au si ei parte de asta.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai stai puțin. Dacă aia nu poate merge la Untold asta înseamnă că toți trebuie sa se alinieze la picioarele ei și sa stea casa?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

De ce prietenii baietilor care sunt in relatii simt mereu nevoia sa le strice relatia?
Ce e aia relație pentru dta?
Dacă ieși cu cineva, aia e o relație?
De unde ai tras concluzia că prietenii de prieteni așa simt ei, și nici nu au altă treabă decât să strice relații.
Ce fel de relație este aceea care poate fi stricată așa ușor?
De ce trebuie să fie viața exact așa de simplă și perfectă cum ți-o imaginezi tu, iar dacă iese din normele tale, sunt de vină băieții?
De ce?

| Freya1 a răspuns:

Bai frate majoritatea de aici au probleme jur.Nu stiu de ce tot intrebi aici chestii de genul, nu vezi ca is copii de 15 ani ce nu inteleg ca o relatie inseamna doi oameni?
Daca cineva isi baga coda in relatia ta constant ii spui jet si prietenului tau la fel daca vezi ca ii tine isonul. Daca tu nu poti sa mergi la sute de km cu el la un club pentru ca ai probleme poate sa fie si ultima zi din viata lui nu ziua lui si nu merge,sta cu tine.Ce rahat, un club e mai important deca relatia sau femeia cu care se va casatorii probabil cea care ii va face casa si copii? Nu zice nimeni sa nu iasa la un suc, sau o bere, sa nu vina pe la el sau sa nu mearga pe la ei dar nu sa iti lasi tu iubita acasa ce evident are anumite probleme sa te duci tu cu un terchea berchea sa te zbantai intr-un club o noapte.
Intreaba si tu niste barbati nu baietei daca e normal, ca de la copii de 15 ani sau de la uni ce nu au avut o relatie in viata lor nu ai ce raspunsuri sa primesti.

| DeathIncarnate a răspuns (pentru Freya1):

Genial,Natalia.

| Emma30555 a răspuns (pentru Freya1):

Eu nu înțeleg de ce totuși oamenii, mai ales dacă sunt tineri, aleg sa se izoleze și sa se îndepărteze de prieteni. Eu sincer îți spun ma plictisesc dacă petrec timpul doar cu iubitul, oricât l aș iubi. Îmi place să am libertatea mea, să mai ies cu fetele, cu prietenii, cu colegii de muncă, încerc să fiu un om echilibrat, ok înțeleg să ai o prioritate în a fii cu iubitul sau iubita dar nu înseamnă că dacă îți dorești să mai ieși cu prietenii nu îl iubești. Oamenii chiar trebuie să fie dependenți de alții? Am văzut atâtea cazuri de fete și băieți în care tot universul lor se învârtea în jurul partenerului, iar când acesta l a lăsat sau a lasăt o, intrau în depresie căci se trezeau singuri complet, de parcă relația înseamnă izolare. Sa ști ca iubiții vin și pleacă dar prietenii adevărați și familia rămân mereu cu noi. În fine eu vad viata diferit, nu as putea sa stau doar cu iubitul m as simții sufocata

| Freya1 a răspuns (pentru Emma30555):

Nu a spus nimeni ca nu trebuie sa iesi, dar e diferenta mare intre a iesi la un suc, o cafea etc si a pleca sute de km la mare, club si alte nebunii fara partener cand el nu poate.
Nu stiu ce varsta ai si cati ani de relatie da eu am multicei si stiu cum sta treaba si cu prieteni si cu relatia.

| Emma30555 a răspuns (pentru Freya1):

Vedem lucrurile diferit, am experienta de viata

| 90210 explică (pentru Emma30555):

Sunt de acord cu tine ca nu trebuie sa-ti neglijezi prietenii. Si eu mai ies din cand in cand cu prietenele mele. Iubitul meu sta practic si in Constanta si in Bucuresti. Cand e in Constanta nu-l zapacesc niciodata cu telefoane sau chestii de genu pentru ca stiu ca nu s-a vazut cu prietenii lui de mult timp si il las sa se distreze. Chiar n-am vreo problema daca iese cu prietenii lui, dar am o problema cand prietenii lui nu-mi respecta relatia si nu ma respecta nici pe mine si nici pe el. Nu aveam absolut nimic impotriva daca era un prieten adevarat (acum intr-adevar chiar nu ma pot duce la Constanta si din cauza unor probleme ginecologice din cauza carora sunt pe stop de 2 luni in prostie si iau tratament). "Prietenul" asta al lui e doar o jigodie care doar stie sa profite de iubitul meu si m-am saturat pana peste cap de aceasta fiinta sa mai faca parte din viata mea. Oricum mi se pare o nesimtire ca de ziua lui sa plece sa petreaca de ziua lui cand stie si cat de rau ma simt. Plus ca asa zisii prieteni nici nu vor sa faca efortul sa vina la Bucuresti ca sa petreaca ziua lui cu el si crede-ma ca nu e vorba de bani! Toti au salarii de peste 6.000 de euro pe luna pentru ca sunt ofiteri pe vase de croaziera.

| Emma30555 a răspuns (pentru 90210):

Acel baiat nu ar trebui sa se bage in viata voastra. Ca il cheama la o distractie e una dar sa insiste sau sa faca comentarii deplasate e altceva. Aici prietenul tau va lamuri situatia. Depinde cum vede el poate nu realizeaza care ii sunt prieteni adevarati si care nu, dar timpul le rezolva pe toate

| Freya1 a răspuns (pentru DeathIncarnate):

Daca iei in considerare parerea unor baietii singuri sau a unora ce nu vor o relatie cand tu ai o relatie serioasa de care vrei sa ti e nasol.Nu ai ce pareri sa auzi.
Cand iti iei pe cineva il iei si la bine si la rau nu doar la distractie.Si eu am zi de nastere sau momente in care trebuie sa ma distrez sau sa primesc cadouri, dar daca nu se poate inteleg.Sa iti spun o chestie, am avut zile de nastere sau de 8 martie sau etc in care poate nu am primit nimic pentru ca aveam probleme financiare si mai bine acceptam ca acei bani sa ii tinem sau sa ii investim in ce ne trebuie in casa si pentru bunastarea relatiei decat sa ii sparg intr-un club sau pe un cadou pentru ca e ziua mea.Pot sa ma sarbatoresc oricand am posibilitatea si nu incurc pe nimeni,nu trebuie neaparat in ziua aceia daca nu se poate.
Cred ca totul tine de respect,iar daca cel de langa tine nu constientizeaza cand nu se poate sau te lasa balta pentru un alt asazis prieten ce nu intelege ce inseamna o relatie nu ai de ce sa mai stai langa el.Un prieten iti accepta deciziile, te sustine si nu iti huleste alegerea adica partenerul pe care l-ai ales si pe care il iubesti.
Si eu am o prietena buna, dar niciodata nu a incercat sa ma indeparteze de baiatul cu care sunt. Daca se poate sa ma vad cu ea sau sa iesim ok, daca nu pot intelege nu imi baga bete in roate pentru ca nu ma va lua ea de femeie si nu ea imi va face copii.Iar eu iti spun sincer nu pot sa imi abandonez iubitul fie ea si ziua mea pentru o distractie in club, daca se poate sa mergem impreuna bine daca nu profit de ocazie sa petrec o zi frumoasa cu el sau chiar sa si plang langa el daca e nevoie si daca ar trebui sa fie o zi speciala.Asta inseamna relatie si iubire adevarata.
Mai sunt ce pica de comun acord sa mearga separat in anumite locuri, dar asta daca amandoi sunt de comun acord nu daca unui ii pica prost sau sufera.

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Iar tu chiar n-ai habar ce inseamna prietenie?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A strica o relatie inseamna a interveni si a incerca sa se dea la iubita "prietenului", aia e injunghiere pe la spate.

Prietena ta este o disperata ducand lipsa de atentie, daca nu il lasã nici macar sa respire pe iubitul ei, sincer.

"(ziua de nastere a iubitului meu) ca sa poata sa mearga in club sa agate fete. "
M-as mira de ce spui, tu te ingrijorezi ca ar gasi alte fete, sau ca nu-ti ofera atentie 24/7 laughing chiar il consideri idiot pe iubi

Sa le interziceti iubitilor vostri, sa nu mai vreti sa petreaca timpul cu altcineva in afara de voi. Âhh nu ma mir cum se enerveaza aia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca oamenii sunt invidiosi, toti.
Daca tu ai mai mult ca altul, si ala care are mai putin vede, in loc sa lupte sa aiba si el mai mult, se baga si strica si pe ala care are mai mult.
Asta este firea omului.
De-asta trebuie sa ai grija ce oameni ai in jurul tau, mereu happy

| QElenaBoghiu a răspuns:

Lăsai tu sa se distreze.

Dacă tu ii arăți ca îți pasa mai rău îți face. Crede ma.

Eu îl oblig pe iubitul meu sa se ducă și nu vrea.

Dacă ii arăți ca nu îți pasa și îți trimiți ei cred ca nu îți pasa de ei și nu se mai duc. Crede ma.

Nu îți mai face griji. Dacă le spui sa nu se ducă sau sa facă ceva iei fac din ambiție.

| ibaal a răspuns:

Bai,o mai fi si gelozielaughing
obisnuiti sa stea mereu cu tovarasu' lor, dintr-o data o pasarica e mai importanta...te cam roadelaughing
SAU, voi sunteti prea posesive si ei nu mai apuca sa se vada...si ajung sa zica si de-asteawinking
Ar trebui sa fie un echilibru. Insa, daca si aia isi permit sa ii zica sa te lase...inseamna ca nici iubitul tau nu pune niste limiterolling on the floor
Cum rahat sa imi zica mie unu' sa imi las sotia (iubita) acasa ca sa iesim la club!? laughing
Poate ca totusi nu esti atat de importantabig grin

Oricum ar fi, poti sa incerci tu sa il inchizi in casa, daca vrea sa te lase, insele, tot o facelaughing

| OrdanKarris a răspuns:

Ia zi ce inseamna sa fii intr-o relatie dupa tine?

| Subsemnatul123 a răspuns:

Voi va luati dupa un pusti de 10-12 ani? Sau nu sunteti nici voi departe?