Coincidenta si eu am un prieten pe care maicasa nu-l lasa sa iasa pana la coltul strazii si eu il scoteam mereu din casa o convingeam pe maicasa.el sia facut o iubita a stat cu ea vreo luna si maicasa a aflat si nul mai lasa sa iasa di ncasa.Coincidenta face ca iubita lui sa fie prietena buna cu mine si mereu cum necum o mai convingeam pe maicasa ca prietena aia e cu mine nu cu el si sal lase sa vina cu noi si il lasa si pana acum merge relatie ei au 3 luni de cand sunt impreunu dar nu stiu cat o sa mai tina.Decii rezolvarea ta este sai faci cunostinta prietenului tau cu mine si il scot eu din casa
Eu zic sa nu mai continui relatia cu el si am sa iti zic si de ce. daca pe el nu-l lasa mama lui cu vreo fata nu o sa va puteti intalni. mereu o sa intervina intre voi o multime de lucruri. chiar daca il iubesti ti-ai dori sa stai langa aceea pers. vb si la telefon dar cat sa si vb. intr-o relatie trebuie sa fie si afectiune. mai asteapta maxim 3 sau 4 zile si daca nu se schimba nimic. adica daca mama lui nu-l lasa sau nu va vedeti renunta la el. iti spun asa pentru ca relatiile de genu asta se vor sfarsi.:X succes