Multe persoane sunt mai rezervate fata de persoana iubita, cand mai sunt si altii pe acolo.Asta nu inseamna ca nu tine la tine. Pur si simplu nu vrea sa riste sa rada prietenii lui de el, cum ca l-ai tine sub papuc si din astea.
Stii cum sunt baieti, nu sunt asa de afectuosi ca si noi
Nu te mai certa cu el, explica-i ca te-a facut sa te simti prost la faza aia cu gluma proasta, spune-i-i frumos ca ai vrea sa nu se mai repete. Daca totusi nu e dragastos cu tine in public, macar sa te respecte.Atata poate si el.
Razbunarea nu-i buna, mai ales daca tii la el.
Incearca sa fii si tu indiferenta cu el.Sa ii dai de inteles ca te-ai schimbat si ca nu iti pasa...Nu stiu ce efect va avea aspura lui, dar mai rau de atat nu cred ca s-ar putea intampla...
Sincer eu nu cred ca el te iubeste cineva cine te iubeste nu e atent cu tine doar in preajma prietenilor si eu am trecut prin asta si e foarte dureros la mine a fost la fel pana intr-o zi cand m-am saturat si m-am despartit de el fa si tu la fel sa nu fie prea tarziu
Razbunarea nu este cea mai buna metoda. daca ai sa te razbuni pe el o sa incepeti sa va urati din ce in ce mai tare.si gandeste-te ca baietii isi povestesc prea multe intre ei, daca i-ar povesti si altora...vei deveni "crizata" pentru ei, tu asta vrei? vrei ca toti baietii sa se indeparteze de tine? daca el se poarta cu indiferenta tu de ce sa te agitzi atat de mult? explica-i ca te-a facut sa te simti prost, iar daca nici asta nu v-a da niciun rezultat sfatul meu este sa-i dai papucii pana nu te va face sa suferi si mai mult.
multi pupici:*:*:* si fii tare in continuare