| TheBlueButterfly a întrebat:

De ce prietenul meu tine ochii deschisi cand ma saruta? L-am surprins de cateva ori si cand si-a dat seama i-a inchis...

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Exista doua feluri ed a tine ochii in timpul unui sarut: deschisi daca iti iubesti mult partenerul/partenera si vrei sa il/o admiri in timpul sarutului (cum face prietenul tau) sau inchisi, daca nu este prea interesat de partener si il intereseaza doar placerea fizica indusa de sarut. Raspunsul la intrebarea ta este: prietenul tau tine ochii deschisi fiindca te place foarte mult.

14 răspunsuri:
| raspunz a răspuns:

Pot să fie două variante. Poate îi place să te privească în timp ce te sărută, e perfect ok să îi deschizi uneori, să te uiți la partener. Sau să îi ții întredeschiși, mă rog.
O altă părere a unor experți în sexologie este că persoanele care sărută cu ochii deschiși nu iubesc. De obicei închidem ochii, suntem pierduși și îmbătați de plăcere, de moment. Dacă îi ține deschiși nu simte același lucru, vrea doar să-ți privească fața în timp ce tu îl săruți, să vadă că îți place. Dar e imposibil de spus care dintre variante se aplică în cazul lui.
Numai bine.

| CoquineNoire a răspuns:

Acest gen de baieti dorm ca iepurii, cu ochii deschisi.

| Amelya02 a răspuns:

Probabil vrea sa vada daca tu ii inchizi, sau care este reactia ta.laughing

| Nuvăsufăr a răspuns:

Pâi de exemplu, stau de multe ori cu ochii deschişi deoarece îmi place să mă holbez la chipul iubitei mele. tongue

| hotshotb a răspuns:

Aici trebuie sa intervina mama omida laughingrolling on the floor

| Alyceee a răspuns:

Da' n-are voie sa-i tina deschisi? laughing Tu ce cautai cu ochii deschisi, sau voiai sa vezi ce face el? laughing

| RoxYuuKikyo a răspuns:

Poate ii place sa te priveasca! smug
Sincer nu e o intrebare la care sa putem raspunde ca nu prea stim ce gandeste el laughing
Intreaba-l happy Daca te deranjeaza asta spune-iwinking Am dreptate ca te simti stanjenita daca te priveste in timpul sarutuli? :p

Daca te-am ajutat imi dai o fundita? puppy dog eyes
Roxy te pupaa! kiss

| MonkeyBoss a răspuns:

Pe viitor, doteaza-l cu asa ceva: http://i.imgur.com/108e6.jpg

| tod a răspuns:

Si eu tzin ochii deschisi cand sarut o fata, da nu am un motiv anume pentru care afc asta...(decat atunci cand beau, daca inchid ochii dupa ce ii deschid sunt foarte ametit)

| Biancutzaaa13 a răspuns:

Poate are memorie vizuala, si vrea sa te vada de aproape cat de frumoasa esti, si eu am obiceiul asta sa sarut cu ohcii deschisiwinking

| Rebe97 a răspuns:

Paii si eu ii tin tot timpul deschisi fara un anume motiv...

| AnDrEy55 a răspuns:

S-au vede pe alta si daca nu deschide ocii dupa ce termina sa te sarute nu apuca sa o mai vada pe cealalta

| AlexanderM a răspuns:

Mda.din pacate este foarte clar ca nu te iubestesadsad

| Bianca_MihaEla_1995 a răspuns:

Eu am o alta nelamurire big grin
de ce pe mine ma saruta cu ochii deschisi, iar pe fosta o saruta cu ochii inchisi? laughing))