anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce prima iubire (despre care se spune ca nu se uita niciodata) nu "dureaza"? Stiu, mai sunt si exceptii. Dar, pentru unii oameni, este chiar ceva important si, totusi, aceasta iubire devine o dezamagire, in final.
Vreau si eu pareri!

Răspuns Câştigător
| BLeur a răspuns:

Bună.

De ce nu ţine? Păi nu mereu prima dragoste va ţine. Pentru că este prima dragoste, se spune că nu se uită, dar fiind prima, eşti la început. Şi poate nici el nu ştie să se comporte, sau poate nici ea nu-l iubeşte. Nu se uită, asta da, e adevărat că nu se uită, dar găseşte-ţi mai bine băiatul/fata potrivită.
Dacă vrei o relaţie care să ţină, cunoaşte foarte foarte bine persoana cu care vrei să fii împreună ca să ai o relaţie frumoasă.
Nu vă băgaţi aiurea în relaţii dacă nu cunoaşteţi acea persoană foarte bine, aşa nu o să ţină niciodată relaţiile.

Dacă mai ai nevoie de vreun sfat, dă-mi add : dnd5min_xd

4 răspunsuri:
| DeeaMarry a răspuns:

Primul iubit/iubita e de "incercare". Nici macar nu stii cu adevarat ce vrei, ce iti doresti de la relatie, care sunt pasii pe care va trebui sa ii urmezi. Ma indoiesc ca poate cineva sa isi aleaga sufletul pereche din prima.

| xBya a răspuns:

Pai gandeste`te tu... Prima dragoste apare in jurul varstei de 10-15 ani si cel mai adesea este o pasiune pentru cineva pe care nu cunosti. Putini au sansa sa`si cunoasca crush`ul. Si mai putini sa ajunga sa fie cu el/ea, daramite sa mai si tina relatia o vesnicie.
De obicei, prima data cand te loveste Cupidon e din cauza hormonilor care o iau razna, e ca prima menstruatie la fete, ca prima scurgere la baieti, doar ca e pe plan sentimental. Dragostea pentru acea prima persoana nu este 100% din cauza a ceea ce este ea, iar pe parcurs, dupa ce se evapora toata starea de euforie, iti deschizi ochii si vezi ca nu e atat de potrivit/a pentru tine. Chestia cu 'oh, e prima dragoste, trebuie sa trecem cumva peste asta' nu tine. Si da, iti amintesti de acea iubire mereu, dar mai mult de sentimentele puternice si starile prin care ai trecut, nu neaparat de persoana respectiva; ca atunci cand iti fulgera prin minte primul om cu care te`ai culcat inainte sa te culci cu altcineva.
Din punctul meu de vedere, asta ar fi motivul.

| MrAlex a răspuns:

Acum depinde si cum te impaci cu pers apropiata... poate tu dai de unu care vrea altceva de la tine si tu altceva de la el...in viata nu tot este roz, se mai intampla si ceva urat sau ceva foarte urat, important este sa stii cum sa iti apreciezi persoana de langa tine kiss

| ℓσνє a răspuns:

Pentru ca niciunul nu are experienta. Parerea mea. Funda?