| cristeaalexandra a întrebat:

De ce prima iubire nu se poate uita niciodata?
De ce nu putem sa uitam atat de repede o relatie?

9 răspunsuri:
| mihaibr11 a răspuns:

Pentru ca atunci e starea de "originalitate" daca o pot numi asa, apoi intervine rutina, iar despre partea cu relatia peste care nu poti trece, depinde de la un individ la altu. Succes

| poesia a răspuns:

Pentru ca e cea mai sincera si pura iubire, nu putem sa uitam o relatie pentru ca acea persoana ajunge sa faca parte din viata noastra.

| Nordic a răspuns:

Pentru că lucrurile care ți se întâmplă pentru prima data în viață sunt o nouă experiență care te schimbă sau uneori te marchează. Din cauza asta aceste întâmplări râmănt ștampilate în memoria noastră.

| rutanklan a răspuns:

Pentru ca de la prima iubire ramai ori cu sechele ori cu ceva boala transmisibila sexual. Nu te supara, dar cand imi aduc aminte ca am sifilis, mereu imi aduc aminte de acea seara blestemata.

| blueheart a răspuns:

Prima iubire va fi intiparita adanc in inima ta pentru totdeauna pentru ca atunci ai inceput sa simti,sa iubesti,ai spus intaiul TE IUBESC,ti s-a spus TE IUBESC pentru prima oara,ai plans,ai zambit,ai ras,ai simtit buzele iubitului,bratele lui te-au strans puternic in brate,ai facut primele juraminte de dragoste,ai simtit ce nu ai mai simtit niciodata.
Fiecare relatie e altfel si sunt norocosi cei care au ramas cu prima iubire,care s-au iubit si care se iubesc inca. Prima iubire e speciala si o vei purta mereu in inima ta. happy
Nu putem uita o relatie daca ea a fost speciala,daca a existat iubire reciproca,daca au existat momente speciale. Aceasta relatie nu o poti uita. Pentru ca ai iubit si ai fost iubit.
Uiti o relatie mai usor atunci cand ea ti-a provocat durere,cand ai fost singur in acea relatie,cand ai fost mintit,cand celalalt nu a simtit cat ai simtit si tu. Poate ca nici ea nu va fi uitata foarte usor, dar o vei uita atunci cand in viata ta va aparea cel care te va face sa uiti, cel care va insemna mult pentru tine, care te va iubi si te va face sa uiti toata suferinta. Poate ca va trece o luna, un an dar vei uita...happy

| ARF a răspuns:

Iubirea este un sentiment unic.

De ce prima iubire nu se poate uita niciodata?
Pentru ca ai iubit pentru prima data, nu ai stiut cum te simti, acele sentimente de dragoste si de frica au aparut pentru prima data si nu ai stiut cum sa reactinezi. De aceea nu o poti uita niciodata, pentru ca a fost prima data cand ai iubit siu a fost ceva UNIC

De ce nu putem sa uitam atat de repede o relatie?
Pai, este la fel ca si cum ar muri cineva, spre ex. mama [ doamne fereste ]. O sa uiti chestia asat foarte greu, in cateva saptamani, luni ANI!
Exact ca si o relatie.
Te simteai atat de bine cand iubeai, iar dintr-o data...PAM! Totul s-a sfarsit

| Brunette67 a răspuns:

„De ce prima iubire nu se poate uita niciodata? "
Fiindca prima iubire este prima data cand faci contact cu un baiat. Te saruti cu el, te imbratisezi si este prima data cand auzi „Te iubesc " din partea cuiva care nu este de sangele tau. Nimeni nu uita asta. Si de fapt. e chiar frumos sa nu uiti. Mie sincer chiar m.ar placea sa stau cu fiica mea ( sunt adolescenta ) pe viitor si ii spun despre prima mea dragoste. Sa ii exprim trairi. Iaua ca pe o lectie invatata dintr.o carte. Nu e rau sa nu uitiwinking
„De ce nu putem sa uitam atat de repede o relatie?"
Pentru că inima nu e la fel ca creierul. Creierul gandeste. Inima nu.
Creierul nu ne lasa sa ne facem de rahat, in schimb inima da.
Si nu poti uita fiindca e normal. Suntem oameni ..nu suntem de piatra.
Ne atasam de anumite persoane care cu timpu le pierdem. si nu e deloc bun sentimentu. Dar nu trebuie sa fi suparata. Fiindca persoanele care pleaca. iti fac un favor. Crede.ma! Daca au plecat. asta inseamna ca nu au tinut cu adevarat la tine. Si viata merge inainte. Inainte de binele altora. Pune.l pe al tau. Sper ca te.am ajutat. Si sa imi acorzi cu drag fundita! Te puup :*

| AndreiGSQ a răspuns:

Este simplu,
Prima iubire, iti ofera niste experiente unice in viata, pe care nu le-ai mai avut pana in acel moment, iar aceasta perioada din viata ta este stocata in creier cu un "stegulet" sa-i zic asa fiind marcata ca "perioada de descoperire".
O a doua iubire, va face sa se repete elementele primei iubiri astfel te vei duce cu gandul la momentul cand ai avut acea experienta, pacalindu-te ca prima iubire a fost mai intensa ca a doua.
Cel mai bun exemplu ar fi:
O plimbare prin parc cu iubita. Oricate iubiri vei avea la viata ta, iti vei aminti cand te-ai plimbat pentru prima oara cu partenera prin parc.
Sper ca te-am ajutat happy

| metha0xphore a răspuns:

De ce canile au toarta, de ce marea e mare, de ce oceanul e si mai mare decat marea, de ce straluceste soarele, de ce nu avem in loc de ochi doua guri de ce focul arde, de ce Justin bieber e ratat? Sunt chestii absolut normale in viata, primele experiente trebuie traite tongue