anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce prima relație sexuală este așa importantă? Argumentați

6 răspunsuri:
| dorutza_9395 a răspuns:

Este importanta, de ce? Fiindca e prima, si daca este prima, nu mai poti s-o repeti ca fiind prima. Ok, nu prea are logica propozitia, dar cred ca ai prins ideeawinking.
Si pentru fete si pentru baieti este importanta...cand vei fi experimentat iti vei aduce aminte emotiile si toate cele cu drag, bine inteles asta daca nu regreti.
Eu de exemplu si acum imi aduc aminte tot, prietenul meu face mereu misto de mine ca m-am speriat cand am vazut-o.Ideea e sa fie o persoana de incredere...eu cred ca as vorbi despre asta si depsre el ore in sir, fara sa ma plictisesc.Il ador, plus ca am avut noroc de un tip foarte deschis, insa cu bun simt si normal si el a avut noroc de mine ca sunt o persoana noncoformista si ca ce fac cu el fac cu daruire si placere.

| AndaAndore a răspuns:

Pentru ca iti ramane intiparita in minte toata viata ''prima data''.
Si pentru ca e un pas important sa renunti la virginitate.
Take care!

| 4ever_5725 a răspuns:

Pentru ca esti virgina si placerea de partea baiatului e mai mare.

| Available a răspuns:

Este importanta deoarece este primul tau contact sexual de unde vine si dezvirginarea.Este importanta pentru ca iti vei aminti toata viata cum a fost prima oara cu cine a fost in ce circumstante etc.Mai sunt in joc si sentimentele bineinteles.Ai grija! Nu face asta pentru prietenul tau in caz ca te ameninta ca daca nu faci sex cu el te va parasi.Asta dovedeste faptul ca nu te iubeste, fiidnca daca te-ar iubi te-ar astepta pana esti tu convinsa, hotarata ca vrei sa faci acest pas. Apropo nu te lasa influentata, manipulata de cei din jur, adica daca cineva zice ca "eu numai sunt virgina ca numai e la moda" sa nu faci asa ceva.In orice caz cand vei face acest pas gandeste-te la riscurile eventual responsabilitatile care pot/vor aparea, adica protejati-va folosind prezervative etc dar in niciun caz aticonceptionale[sunt foarte periculoase daca nu sunt recomandate de medic]. Ai grija sa ca poti sa cazi in capcana.Sa-i dai baiatului ce doreste de la tine si dupa o saptamana sa te paraseasca.

Sper ca te-am ajutat.Ai grija de tine si de corpul tau pa-pa te pup.

| StupidANDContagious a răspuns:

Pai.de cele mai multe ori primul act sexual marcheaza despartirea de copilarie si intrarea intr-o noua etapa a vietii.
Relatia sexuala este un lucru important alaturi de alte lucruri importante din viata noastra. Ea poate sa ne ofere foarte multa placere dar si disconfort, poate sa ne faca sa ne simtim mai puternici si mai liberi dar si vinovati si jenati.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru ca cica iti va ramane in memorie.
Logic ca prima oara intr'un domeniu nu se v'a uita.
Adica si acum imi amintesc cum am invatat sa merg pe bicicleta.
Eu : ma tii :-s?
fratimiu : te tin!
eu : ma tii!?
fratimiu : te tin ma!
Si el imi daduse drumu phbbbbt.

Întrebări similare