Reacțiile negative le primești oricum.Lumea e făcută să vorbească indiferent de circumstanțe.Nici nu trebuie sa faci ceva foarte semnificativ și boom,ești discutat de parcă ai fi făcut vreo crimă sau ceva.
Faptul că părinții (că ei de obicei se agita foarte tare pe tema asta) se agita pe tema asta e strict problema lor,ei au viața lor,tu o ai pe a ta,simplu.
Cum ziceai și tu,decât într-o relație toxica,mai bine singur,așa macar ai certitudinea că totul o sa fie bine și că nu se găsește cineva sa te încurce sau sa te facă să suferi.
Nu zic acum, sunt bune și femeile, mai ales în momentele alea nașpa, că na, îți mai dau un sfat sau părere, însă sa faci pact cu diavolul și să zici că o să fie bine...deja e deplasat.
De ce sa te însori daca tu nu simți acest lucru? Până la urmă dacă dai de o toxica,din nou,te-ai ruinat pe viață :#
Mai bine mai aștepți decât să dai iar de o toxica și să îți ruinezi viața pentru ai tai sau alti care n-au altceva mai bun decât să își poarte de grija lor.
Nu scrie nicăieri că trebuie să te insori până la urmă,nu că sustin neapărat celibatul,însă na, daca nu simți că ești pregătit, de ce sa te chinui și tu și partenera?
Dar na, gura lumii așa e ea făcută, sa te vorbească! Sa te pui intr-o relație și să vezi ce vorbe se iscă, nu ai tu par in cap cate defecte i-ar găsi!
Daca e sa te iei după lume... mori înainte de termen!
Salut! Te înțeleg perfect, deoarece și eu sunt în aceeași situație. Sincer, nu mă interesează ce îmi spune lumea. Voi rămâne solitar până când voi crede eu că am energia necesară pentru a avea o relație. Momentan, doresc să mă focusez pe pasiuni, școală and stuff. Crede-mă că lumea va discuta chiar și atunci când vei fi împreună cu cineva.