anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce primesc reactii negative cand fiind intrebat daca am prietena spun ca sunt ok singur si ca nu am nici o problema cu asta. Mi se intampla tot mai des, fiind iesit de aproximativ un an dintr-o relatie toxica pot spune, am fost singur inca de atunci, si nu vad de ce ar fi o problema, dar pare ca in societate avem implantat acest model de "cauta o fata, insoara-te, fa-ti o familie", adica ok, o sa vina la un momentan si vremea pentru asta, dar pana atunci consider ca daca ma simt bine asa, nu ma fortez intr-o relatie doar de dragul de a fii. Intreb deoarece primesc reactii ca si cum daca zic ca sunt bine singur, as reprosa ceva la adresa femeilor, ceea ce nu fac, nici nu aduc in discutii asa ceva, nu generalizez, pentru ca in viata dai atat de persoane potrivite cat si de persoane nepotrivite. Sunt genul ala care nu vede nimic neobisnuit in a bea si singur o cafea in oras, cand nu sunt cu prietenii. Am un stil de viata mai singuratic, dar nu vad o problema cu asta, chiar daca nu se incadreaza in tipar, nu vad sa fac ceva gresit, consider ca unele persoane nu pot intelege acest stil de viata, deoarece nu ar putea trai asa, dar nu suntem toti la fel. Vreau sa aud si parerea voastra.

Răspuns Câştigător
| Hyperion7 a răspuns:

Reacțiile negative le primești oricum.Lumea e făcută să vorbească indiferent de circumstanțe.Nici nu trebuie sa faci ceva foarte semnificativ și boom,ești discutat de parcă ai fi făcut vreo crimă sau ceva.
Faptul că părinții (că ei de obicei se agita foarte tare pe tema asta) se agita pe tema asta e strict problema lor,ei au viața lor,tu o ai pe a ta,simplu.
Cum ziceai și tu,decât într-o relație toxica,mai bine singur,așa macar ai certitudinea că totul o sa fie bine și că nu se găsește cineva sa te încurce sau sa te facă să suferi.
Nu zic acum, sunt bune și femeile, mai ales în momentele alea nașpa, că na, îți mai dau un sfat sau părere, însă sa faci pact cu diavolul și să zici că o să fie bine...deja e deplasat.
De ce sa te însori daca tu nu simți acest lucru? Până la urmă dacă dai de o toxica,din nou,te-ai ruinat pe viață :#
Mai bine mai aștepți decât să dai iar de o toxica și să îți ruinezi viața pentru ai tai sau alti care n-au altceva mai bun decât să își poarte de grija lor.
Nu scrie nicăieri că trebuie să te insori până la urmă,nu că sustin neapărat celibatul,însă na, daca nu simți că ești pregătit, de ce sa te chinui și tu și partenera?
Dar na, gura lumii așa e ea făcută, sa te vorbească! Sa te pui intr-o relație și să vezi ce vorbe se iscă, nu ai tu par in cap cate defecte i-ar găsi!happy
Daca e sa te iei după lume... mori înainte de termen!

1 răspuns:
| literallythesamebruh a răspuns:

Salut! Te înțeleg perfect, deoarece și eu sunt în aceeași situație. Sincer, nu mă interesează ce îmi spune lumea. Voi rămâne solitar până când voi crede eu că am energia necesară pentru a avea o relație. Momentan, doresc să mă focusez pe pasiuni, școală and stuff. Crede-mă că lumea va discuta chiar și atunci când vei fi împreună cu cineva. happy