Cand iubesti, iubesti fara sa vrei, te atasezi de o persoana atat de mult iar cand iti spune "adio" ai da orice sa iti mai acorde o sansa, crede'ma si mie mi s-a intamplat.Ma'm indragostit de un baiat de la mine de la scoala, am fost cu el atata timp, bine ca ne'am despartit intre timp dar ne'am impacat, acum suntem certati, cand ma vede prin scoala ma injura si imi imbratiseaza cele mai bune prietene, poate ca nu ii arat dar doare, doare rau de tot daca as putea sa dau timpul inapoi, sa nu ma fii atasat atat de mult de el, dar asta e. O greseala ce ni se pare atat de mica poate fii extrem de mare. Si cel mai rau e faptul ca te gandesti ca o sa il iubesti toata viata chiar daca el nu va mai fi la fel. O vorba pe care mi-a zis'o un coleg m'ia deschis oarecum ochii " Fii cu el cum e si el cu tine " pentru ca " El nu e cu tine cum esti tu cu el...tu tii prea mult la el, si cand vede ca il iubesti si esti in stare sa faci orice pentru el atunci are cea mai buna ocazie sa profite, si profita cat poate.
Pentru ca asa e viata. O sa simtim de multe ori ca ne indragostim pana sa intalnim adevarata dragoste. Inimi nu putem sa ii comandam. Face ce vrea ea. Mai ales fetele, ne dam inima pe tava fara sa o mai asteptam inapoi, dar in final ne este distrusa. Am patit asta de curand si ma simt distrusa. Dar sper sa imi revin
Pentru ca fiecare ne atasam de o persoana, si intr-un final din cauza "maturitatii" noastre ne plictisim.Parerea mea este ca nu merita sa pui prea mult suflet intr-o relatie de la o varsta mai mica.Ce naiba vorbesc eu aici? Cand inimi ti-o ia razna n-o mai poti opri si faci tot ce-ti spune ea.Deci cea vinovata este inima.
Păi,atunci când eşti îndrăgostit de cineva, ai face orice pentru acea persoană şi ai fi înstare să faci orice să fi cu persoana respectivă. Pui tot sufletul în acea relaţie, chiar dacă şti că nu duce nicăieri. Când eşti îndrăgostit nu prea mai eşti conştient de ce se întâmplă în jur.
Realitatea asta e atât de tristă!
Hmm, bina intrebare. Iti voi raspunde cum stiu eu deci sa nu te superi daca scriu vreo tampenie. In primul rand, cuplul este foarte fericit can totul merge bine si este normal ca atunci cand vezi ca rotitele sa invart sa puie mai mult suflet. Dupa aceea, relatie merge din ce in ce mai prost. Asta pentru ca nici unul dintre ei nu face nimic pentru a o intretine. Atunci cand cei doi nu se asculta, nu se sustin, nu au incredere unul in celalalt este normal sa se ajunga la despartire. Cand stau amandoi pe canapea si sa uita la televizor, fiecare in alt colt deja nu mai merge. O relatie nu merge singura, trebuie sa ai grija de ea si in majoritatea cazurilor, sunt putini oameni care coopereaza pentru relatia perfecta.