Da ai dreptate, unele fete asa sunt, iar daca l-ar insela nu ar trebui sa ii ierte niciodata, pentru ca ele si-au daruit inima acelui baiat iar el, i-o distruge, dar daca aceea fata nu a facut sex niciodata cu el, atunci poate e bine ca a inselat-o pentru ca sexul este o necesitate, si trebuie sa o faca, iar bataia nu o sa insemne niciodata iubire, poate obsesie, si superiozitatea fata de fete, si nu e corect ca un baiat sa dea intr-o fata oricare ar fi scopul nu are voie, ei ar trebui sa se gandeasca ca si mamele lor sunt femei.iar chestia cu superiozitatea mi se pare o ipocrizie in adv sens al cuvantului
Pai poate pentru ca nu gasesc pe altcineva de care sa se agate, eu l-as lasa sa-si caute pe altcineva
Eu sunt partenerul unei fete care nu poate trece peste fostul iubit insa nu poate sa se impace cu el.Relatia o tin insa doar eu, ma zbat zilnic sa ii arat cat de speciala e, insa ea nu e aici si nu stiu daca a fost vreodata.De 2 ani o inteleg, o inteleg, o inteleg insa nu stiu ce se va intampla.Este doar regretul meu ca o asemenea persoana, o persoana atat de deosebita nu isi poate reveni sa vada in jur pentru cate persoane se poate lupta. In orice caz... poate fetele sunt mai slabe chiar nu stiu, chiar nu mai imi pasa.
RRSecularHumanist întreabă: