Avantajele oferite de relatia cu el ca de exemplu : e frumos, arata bine si se poate mandri cu el chiar daca nu il iubeste; are bani si asa nu isi va plati niciodata consumatia intr-un local, va primi cadouri cu orice ocazie si se va mandri iar cu astea; are prieteni cu bani, e bine sa isi faca un anturaj de genul; in cazuri mai rare e bun la pat ( am auzit de chestii de genul ) si...cam atat, cred, cel putin astea-mi vin acum in minte. in general o fata umbla cu un tip pe care nu il iubeste daca ii iese ceva din asta, iar cu cat varsta fetei e mai mare cu atat avantajele pe care le poate avea sunt mai complexe, o fata de 20-23 de ani se poate gandi la mai multe foloase de pe urma baiatului fata de una de 16-17.
Pentru fizic, pentru a impresiona sau a face gelos pe altcineva, din probleme de gandire(crede ca ii place ce are acel om), sau pentru ca e influentata.
Mult noroc!
Pentru ca poate. oricum, tu te combini cu cineva numai dupa ce o iubesti? iubirea de multe ori nu apare in 2 zile.stai cu cineva pentru ca te atrage, iar daca va intelegeti ok, atunci incet incet ajungeti sa va si iubiti.cam asta ar fi logica pentru relatii.sa-l gasesti pe cel care-l iubesti, insa s-a cam pierdut din idee pe drum
Plictiseala
Razbunare
Rautate
Bani
Masina
Reputatie
Curiozitate
Nici ea nu stie...
Buna!
Pentru ca este pe interes!
Dupa cum tu ai spus, "s-ar combina" cu un baiat pe care nu-l iubeste, daca l-ar iubi atunci ar avea o relatie.
Din plictiseala(din lipsa de ocupatie), pentru a se bucura de banii lui, de masina lui, de iesiri in oras/club sau la suc pe banii lui(scuze de repetitie), pentru a se simti in centrul atentiei.
Exista mii de motive dar primul ar fi:
Se simte ranita si vrea sa acopere golul din inima acesteia crezand ca acela ar putea face acest lucru.
Poate bani si aspect, cum au mai spus si alti useri, sau pentru ca vrea sa treaca peste o relatie din trecut si vrea sa se convinga ca mai poate iubi.
Anonima17191 întreabă: