| ZambeskDinNouAcum a întrebat:

De ce sa imbatat fostul meu prieten(primul cu care am stat) atunci cand m-a vazut dansand cu alt baiat? de fiecare data cand stau cu alt baiat ma suna sa imi zica "altul mai bun nu ti-ai gasit?". am fost un an impreuna...si tot un an avem avem de cand nu mai suntem impreuna. el a fost cel care a vrut sa ne despartim.eu si acum il iubesc desi am mai stat si cu alti baieti.please.help me!

Răspuns Câştigător
| MeMyseIf a răspuns:

Hmm... 1-sau inca te mai iubeste si este gelos din dragoste.(asta tinind cont ca cind te vede cu altu senbate, sau poate e o simpla coincidentalaughing! Chiar daca a fost el initiatorul in a va desparti, probabil ca a fost nevoit, constrins s-o faca, din ce motiv, habar n-am, dar ai putea tu afla, sau poate ca stii sau intuiesti.
2-sau lui ii place sa-si faca de cap pur si simplu, profitind ca totusi ati avut o istorie impreuna-(asta cind te suna sa-ti spuna asa)
In fine, pai fii si tu mai atenta la miscarile, privirile lui, ca se simte omul care face astea toate din gelozie sau din rautate.sau...
bafta, pupici

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ce iubire e aia mai? Daca tineai cu adevarat la el nu stateai cu alti baieti

| wildthing a răspuns:

Pai daca ai "stat" si cu alti baieti, prost e el ca se mai uita la o curva.

| YoungHomie a răspuns:

Vb cu el daca vrei sa va impacati.si daca vrea si ellaughing complicat cu baietii astialaughing off off unii baieti sunt ceva de genu"unu mai bun nu tiai gasit" cum ai spus tu, dar baietii in schimb nu ii poti lua la intrebari de genul pentru ca incep sa comenteze ca stai calma nu ma dau la ea sau la aia etc. ai prins ideea suceeslaughing

| piktor a răspuns:

Inca tine la tine.

| ZambeskDinNouAcum explică:

Sorry Wildthing... dar nu sunt curva.si ca sa stii nu am stat decat cu 2 baieti dupa el.cu 1 la 5 luni dupa el si am stat 1 luna ca nu am putut sa stau mai mult pentru ca ma gandeam la primul.si cu cel de al 2 lea am stat acum o luna cateva zile.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Haaaii du-te.esti plina de succesuri. iubirea se masoara in vesnicii.combinatiile in ani. dupa cate vadmstiti doar sa va combinati.sa va iubiti...nici unii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sorry iceman da nai dreptate. poti sa umbli ca altii chiar daca ti la fostul. adica daca nu va mai impacati doar nu ramai singura forefer. incerci sa treci peste.

| raluca25 a răspuns:

Geloziesmug