Hmm... 1-sau inca te mai iubeste si este gelos din dragoste.(asta tinind cont ca cind te vede cu altu senbate, sau poate e o simpla coincidenta! Chiar daca a fost el initiatorul in a va desparti, probabil ca a fost nevoit, constrins s-o faca, din ce motiv, habar n-am, dar ai putea tu afla, sau poate ca stii sau intuiesti.
2-sau lui ii place sa-si faca de cap pur si simplu, profitind ca totusi ati avut o istorie impreuna-(asta cind te suna sa-ti spuna asa)
In fine, pai fii si tu mai atenta la miscarile, privirile lui, ca se simte omul care face astea toate din gelozie sau din rautate.sau...
bafta, pupici
Vb cu el daca vrei sa va impacati.si daca vrea si el complicat cu baietii astia off off unii baieti sunt ceva de genu"unu mai bun nu tiai gasit" cum ai spus tu, dar baietii in schimb nu ii poti lua la intrebari de genul pentru ca incep sa comenteze ca stai calma nu ma dau la ea sau la aia etc. ai prins ideea sucees
Sorry Wildthing... dar nu sunt curva.si ca sa stii nu am stat decat cu 2 baieti dupa el.cu 1 la 5 luni dupa el si am stat 1 luna ca nu am putut sa stau mai mult pentru ca ma gandeam la primul.si cu cel de al 2 lea am stat acum o luna cateva zile.
Remusopen întreabă: