| danutsik a întrebat:

De ce sa mai iubesc, daca mereu termin la fel, suferind... :-

Răspuns Câştigător
| myname1s a răspuns:

De ce sa mai iubeti? Pentru ca daca suferi inca nu ai cunoscut adevarata dragoste, iar drumul spre aceasta este luuuung si greu.ai de trecut prin multe si grele si asta tocmai pentru ca adevarata dragoste este sentimentul suprem, sentimentul care te face sa uitzi de absolut orice durere, orice suferinta, orice.si te face doar sa visezi, sa. ti doresti, sa zambesti. Si cum in ziua de azi este din ce in ce mai greu de gasit asa ceva, mereu vei gasi suferinta, durere si profitori ceea ce te va face si pe tine la randul tau sa. ti pierzi speranta si sa devii si tu ca ei, sa te joci, sa nu. ti pese, sa. ti batzi joc.si tot asa... Asa se va ajunge ca intr. un final totul sa fie numai o joaca si atat oh go on Daca iubesti, daca continui sa speri sa visezi macar stii ca nu esti ca ceilaltzi, ca esti diferita si mai ales esti impacata cu tine insatzi ca nu ai facut pe nimeni sa sufere, nu ti.ai batut joc de nimeni, impacata cu tine insatzi ca mereu ai iubit cu adevarat si daca ai facut ceva ai facut. o din dragoste pentru aceea persoana, deci.prin urmare nu ai nimic de regretat, ci dimpotriva el a pierdut pe cineva care cu sigurantza nu va mai gasi. De ce sa mai iubesti? pentru ca poate intr. un final vei gasi pe cineva care va sti sa aprecieze ceea ce esti, dragostea ta, sufletul tau. Ca daca nu mai iubesti si devii ca ei chiar daca vei intalni pe "el" nu. ti va pasa, iar el te va considera ca celelalte oh go on Acum totul depinde de tine. dar eu personal cu cat primesc o dezamagire, cu atat sper mai mult.pentru ca am mai taiat pe cineva de pe lista celor care sunt ...cum sunt happy Si continui sa sper, sa traiesc, sa visez, sa iubesc si din ce in ce cu mai multa dragoste si cu mai multa speranta happy
Sa nu mai iubesc din cauza uneia care nu stie sa aprecieze ceva? De ce sa. i fac pe plac? de ce sa ma las afectat de cineva care practic nu merita nici atentzia mea? oh go on asa cum a intrat si iese din inima mea, si viata mea merge inainte ca de obicei...happy nu?
Daca 99% din femei sunt ...nu inseamna ca sunt toate asa happy So.mai este acel 1% love struck :p Eu continui sa fiu la fel...in speranta ca cineva va aprecia dragostea mea adevarata si sincera, si cu sigurantza ceea ce va sti sa o faca imi va impartasi aceleasi sentimente happy
So.nu lasa idiotzii sa te afecteze oh go on u continua sa fii tu insatzi si ceea ce. ti doresti, ce. ti place.desi vei suferi, cineva tot va sti sa. ti aprecieze zambetul, persoana si sufletulwinking
Viata nu se termina cu un esec, doua sau trei.viata este un razboi.si daca ai pierdut cateva batalii nu inseamna ca razboiul e pierdut.razboiul il poti castiga si cu ultima bataliewinking

12 răspunsuri:
| madalicious a răspuns:

Pentru ca daca nu ai iubi, viata ta ar fi incompleta. Si pana la urma dragostea inseamna suferinta, nu este doar miere, in plus daca nu iubesti de ce mai traiesti? Ca pentru asta se naste fiecare fiinta in parte, inca de la Adam si Eva pentru a iubi si a fi iubit. happy
Tot ce iti pot spune este ca trebuie sa ai rabdare intr-un final va aparea si in viata ta baiatul care nu va vrea sa te faca sa plangi si te va feri de lacrimile varsate din dragoste chiar daca pare imposibil.

| Ixchel a răspuns:

Si ce te face sa crezi ca daca nu iubesti, nu suferi?happy
Orice lucru care merita, te face sa suferi ^^

| Ea12345 a răspuns:

Dragostea adevarata inseamna si suferinta.Cum oamenii se tem de suferinta. putini vor afla ce e dragostea adevarata...

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

"De ce sa repeti mereu si mereu aceeiasi greseala, cand sunt atatea greseli NOI de facut?"
in traducere libera:de ce sa nu iubesti? de ce sa-ti fie teama? oricum vom gasi mereu un nou motiv pentru care sa iubim, un nou motiv pentru care sa suferim, un nou motiv pentru care sa gresim...

| judgement a răspuns:

Pentru ca va exista acel moment in care nu vei suferiiwinking nu cred ca ai iubit inca, pentru a iubii este nevoie de timp... nu te descuraja deoarece timpul le rezova pe toate, si nu trebuie sa cauti tu iubirea, ea te va gasi pe tine cand va veni momentulwinking

traieste viata asa cum este, toate lucrurile vin de la sine :*

| zuzu_4658 a răspuns:

Asa suntem toate suferim. punem prea mult suflet. ei sun hoti ne fac sa tinem la ei.si asta nu-i bine noi pikam in plasa lor.sad fi mai indiferenta la urmatoarea ta dragoste.

| romanionu a răspuns:

Nu mai iubi...nu te pune nimeni sa o faci.:p

| kjbh13 a răspuns:

A iubi inseamna a suferi si cum multi fug de suferinta putini stiu sa iubeasca...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vad ca esti fata... un singur lucru pot spune: sunt sigur ca sunt diferiti baieti care tin la tine cu adevarat...incearca sa faci sa fie reciproc sentimentul si nu`i mai lua cu "tin la tine doar ca la un amic"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Important este sa iubesti! atunci cand iubesti cu adevarat, realizezi ca viata e frumoasa si merita traita, si daca iti sunt impartasite sentimentele, inseamna ca esti norocoasa, dar nu uita ca iubirea inseamna suferinta, dar fara ea, ne-am simti pustii, si sa nu uitam ca si Iisus a suferit pentru noi, pentru ca ne-a iubit! asadar iubeste si fii iubita! nu fugii de iubire. oricum nu poti fugi de dragoste! si daca e sa se intample oricum se intampla, ...si eu am suferit mult dar mereu voi fii dispusa sa iubesc un OM care merita~! iti doresc multa fericire!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am ajuns la aceiasi concluzie pentru ce sa te indragostesti din nou si sa o iei de la capat cand stim ca la sfarsitul fiecarei povesti ne asteapta tristetea

| loreali a răspuns:

Cu siguranta nu ai iubit cu adevarat pana acum, ci doar te-ai atasat.Invata sa fii mai egosita, sa te pui pe tine pe primul loc in tot ceea ce vei face, invata ca lumea e foarte rea si ca vei putea fi fericita daca nu vei pun suflet in tot! Multa bafta!